Strūberga bijusī sieva atklāti par to, vai vēlētos, lai Kristaps atjauno attiecības ar bērniem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Apritējuši jau vairāk nekā divi gadi pēc skandāla par vardarbību ģimenē, kurā tika apsūdzēts mūziķis Kristaps Strūbergs. Viņa bijusī sieva Mairita Rosicka sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" pastāstīja, kas pa šo laiku mainījies. Viņa arī neslēpa, ka vēlētos, lai abu kopīgie bērni atjaunotu attiecības, taču līdz šim šis jautājums nav sakārtots. 

Vai tu vēlētos, lai bērniem atjaunotos attiecības ar tēvu?

Protams. Es to ļoti vēlētos. Bet mani baida tas, ka, pat ja viņš atjaunotu kontaktu, vai tas kontakts būtu regulārs. Vai atkal nebūtu kāds brīdis, kad viņš pazūd no bērnu dzīves, un bērniem atkal un atkal būtu jāiet cauri šai traumai.

Man personīgi pret šo cilvēku nekas nav, es viņam novēlu visu to labāko, vēlu arī sakārtot savu emocionālo pusi, bet bērniem viņš ir tēvs un vienmēr tāds būs. Es tiešām būtu priecīga, ja viss būtu daudz citādāk. Mans mērķis ir viens - lai bērniem būtu labāk! Ja viņš šobrīd izrādītu interesi tikties ar bērniem, es, protams, aprunātos arī ar bērniem, vai viņi to vēlas, un tad jau skatītos, kas notiek. Bērni dzīvo savu dzīvi, viņiem ir savas tiesības, viņiem ir savs tēvs, vecvecāki utt., tas, ka esmu viņu mamma, nenozīmē, ka varu iespaidot vai kontrolēt viņu dzīvi.

Bet es gribu uzsvērt, ka neturu uz viņu ļaunu prātu. Es negribu tagad, lai viņam kāds klūp krāgā. Es vairāk vēlos, lai cilvēki apdomājas, kāpēc kāda daļa kaut kādā mērā palīdz nemaksāt alimentus. Kaut kāda shēma jau tiek veidota, lai kontā neienāktu nauda. Es taču redzu, ka kaut kādi projekti viņam ir, bet tad jau mēs varam runāt par sabiedrību plašāk, tas jau nav tādā gadījumā tikai viņa lēmums neuzrādīt nekādus ienākumus.

Es negribu, lai tagad sāktos mobings pret viņu, viņš tāds nav vienīgais, es vairāk gribu, lai cilvēki atver acis, kāpēc tiek piesegti uzturlīdzekļu nemaksātāji?

Pilnu interviju ar Mairitu par šķiršanos un sevi pašu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Jau vēstījām, ka 2021. gada maijā plašu rezonansi izraisīja Rosickas paziņojums, ka viņa aiziet no vardarbīgām attiecībām. Gadu pēc notikušā Strūbergs nāca klajā ar paziņojumu, ka pats šajās attiecībās ilgstoši cietis no fiziskas un emocionālas vardarbības.

Vairākus mēnešus Strūbergs intervijām nepiekrita.

Pērn sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" mūziķis pirmo reizi komunicēja ar medijiem pēc tam, kad pērn maijā "YouTube" video pastāstīja, ko piedzīvojis pats.

Portāls "Apollo" kategoriski iestājas pret jebkāda veida vardarbību un ir pret savstarpējiem apvainojumiem.

KUR MEKLĒT PALĪDZĪBU?

Pašvaldības sociālajā dienestā vai krīzes centrā:

Centrs "Marta"

Matīsa iela 49-3, Rīga

Tālr. 67378539

E-pasts: centrs@marta.lv

Centra "Marta" Liepājas filiāle

Kūrmājas prospekts 11, Liepāja

Tālr. 29195442

E-pasts: centrs@martaliepaja.lv

Ģimenes krīzes centrs "Mīlgrāvis"

Ezera iela 21, Rīga

Tālr. 67012515, 67398383

E-pasts: gimenes@krize.lv

Krīžu un konsultāciju centrs "Skalbes"

Kungu iela 34, Rīga

Tālr. 24551700, 27722292

E-pasts: skalbes@skalbes.lv

Atbalsta tālrunis noziegumos cietušajiem: 116006

Krīzes centrs ģimenēm ar bērniem "Paspārne"

Talsu iela 39, Ventspils

Tālr. 63661515, 22012434

E-pasts: pasparne_kc@inbox.lv

Nodibinājums "Centrs Valdardze"

Raiņa iela 9f, Valmiera

Tālr. 64220686

E-pasts: valdardze@inbox.lv

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu