Mūziķis Nauris Brikmanis atklāti par to, ka laulība vairākkārt bijusi uz šķiršanās robežas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Grupas "Dziļi violets" mūziķis un pasākumu vadītājs Nauris Brikmanis, viesojoties sarunu raidījumā "Kad viņi satiekas", atklāti runāja par savas laulības kāpumiem un kritumiem.

Kopā ar sievu Aiju ir pavadīti daudzi gadi, kuru laikā ir piedzīvotas divas šķiršanās, pēc kurām abi tomēr atrada ceļu atpakaļ viens pie otra. Nauris apzinās, ka viens no vērtīgākajiem padomiem sievietēm, ko viņš var sniegt, ir ieklausīšanās un saprašana.

"Mums vīriešiem arī ir jūtas un pārdzīvojumi. Man liekas, ka dāmām ir jāzina mūsu emocijas, jo, lai vai kā mēs turētos, mūsos iekšā tas ir. Ieklausieties vīriešos."

Uz jautājumu, kā Brikmaņu pāris pārvarējuši savas grūtības, atbilde esot pavisam vienkārša - sarunas.

"Mēs esam astoņas stundas sēdējuši uz terases un izrunājuši visu, kas ir sāpēts. Es atceros to brīdi, kad mēs viens otram skatījāmies acīs, es tajā brīdī ieskatījos tik dziļi Aijas acīs kā vēl nekad, un es pajautāju vienu konkrētu jautājumu - no kā tu baidies? Un tad mums viss aizgāja."

Nauris sarunas laikā neslēpa savu mīlestību pret sievu un ar lielu sirsnību runāja par abu attiecībām un ģimenes dzīvi. Viņš uzskata, ka panākumu atslēga ir cieņa vienam pret otru gan skaistajos dzīves brīžos, gan krīzēs.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu