"Lauku sētas" dalībnieki klaji pārkāpj noteikumus, lietojot alkoholu, un tiek par to sodīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV6 šovā "Lauku sēta" aizritējusi sestā darba nedēļa un šīs nedēļas lielais darbs bija gan apjomīgs – labiekārtot dīķa teritoriju, uzbūvēt tiltu uz saliņas, izveidot atpūtas zonu un pirtiņu. Galvenais šīs nedēļas notikums izrādījās "Lauku sētas" noteikumu klaja pārkāpšana – dalībnieki neatļauti lietoja alkoholu. Visiem dalībniekiem bija skaidrs, ka par šo pārkāpumu viņi tiks sodīti, bet neviens nenojauta, kāds sods viņus sagaida.

Pusdienu laikā notiek negaidīts pavērsiens – pie dalībniekiem ciemos ierodas divi iepriekšējo sezonu dalībnieki – Andris un Dzintars, kuri dodas gan palīgā darbos, gan arī vienam no dalībniekiem var uzdāvināt vienu iespēju ripu. Izskatās, ka Andris ir ieradies tikai un vienīgi atpūsties un, kā ierasti, nolūkot kādu daiļaviņu, bet aizmirsis, ka "Lauku sētā" darbs dzen darbu. Pirms došanās prom Andris un Dzintars vienojas, ka iespēju ripa tiek uzdāvināta Arīnai, kurā teikts, ka diviem dalībniekiem savā starpā jāapmainās ar atslēgām.

Vakarā dalībnieki svin Ingas dzimšanas dienu un dodas pašu būvētā čigānu pirtī. Tomēr svinību gaitā, kad dalībniekiem šķiet, ka filmēšanas komanda ir devusies prom, Jānis pārtrauc viņu ballīti, jo atklāj, ka ir pārkāpti šova noteikumi – kāds no dalībniekiem ir iemanījies noslēpt pudeli grādīgās dziras, kas šajā vakarā tiek atkorķēta.

Izbalsošanas šķūnī dalībniekus sagaida vēl viens negaidīts pavērsiens – balsot šovakar drīkst tikai Anita un Kaspars, pārējie nedrīkst, jo nav klausījuši raidījuma vadītāja Jāņa norādījumus un pārkāpuši noteikumus atkārtoti.

Par nedēļas čaklāko tiek atzīts Matīss, bet sliņķis – Raivis. Raivis kā nedēļas sliņķis un Agnese kā dalībnieku izbalsotā sēžas uz izbalsoto soliņa un spraigā pupiņu šķirošanas cīņā Agnese zaudē Raivim un ir spiesta pamest šovu.

Seko līdzi notikumiem realitātes šovā "Lauku sētu" ik piektdienu pulksten 21.00 kanālā TV6.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu