VIDEO "Nekā nepalīdz!" Bauskas iedzīvotāja automašīna divreiz apskādēta, bet apdrošinātājs nepalīdz (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Obligātās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas polises iegādes speciālā automāta "OCTAmāts" prezentācija "Narvesen" veikalā ''Neste'' degvielas uzpildes stacijā.
Obligātās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas polises iegādes speciālā automāta "OCTAmāts" prezentācija "Narvesen" veikalā ''Neste'' degvielas uzpildes stacijā. Foto: Ieva Čīka/LETA

Bauskas iedzīvotāja Mareka "Audi" automašīna īsā laikā divreiz guvusi bojājumus, tai nav KASKO polises. Viņš uzskata, ka  kompensāciju varētu piedāvāt OCTA apdrošinātājs, taču palīdzība nenāk, ziņo TV3 raidījums "Bez Tabu".

Mareks šī gada augustā sadūrās ar suni, kurš tumsā izskrēja uz nomaļa ceļa. Dzīvnieks gāja bojā, cieta arī automašīna un Mareku atzina par cietušo.

Tā kā bija zināms suņa saimnieks, kurš bija atzīts par vainīgo, Mareks cerēja saņemt palīdzību no OCTA apdrošinātāja "Compensa", bet jau ātri saprata, ka uz palīdzību var necerēt. 

Video: "Bez Tabu" sižets

Zvanīju apdrošinātājiem. Teica, ka neko nevar palīdzēt. No suņa neko nevar paņemt, tā teica. Esot vajadzīgs otrs transportlīdzeklis. Teica – ja nav KASKO, nekā nevar palīdzēt. Par ko tad es maksāju naudu? Kam tā OCTA vajadzīga? Lai tikai parādītos uz ceļa? Ja kas notiek, nekā nepalīdz!

Neilgi pēc šīs avārijas cita automašīna uz grants ceļa "iesvieda" Mareka mašīnā akmeni. Viņš atkal vērsās pie apdrošinātāja, taču – nekā. 

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs un jurists Juris Kazāks norāda, ka šādi gadījumi jārisina ar KASKO polisi. Taču KASKO polises Marekam nav, un viņš par remonta izdevumu kompensēšanu var vērsties tiesā. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu