VIDEO Zutis otrajā raundā nolemj neturpināt kikboksa cīņu pret poli Pelaku (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Zutis
Kristaps Zutis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā "King of Kings 115" Mega sērijas cīņu šovā zaudējumu ar tehnisko nokautu piedzīvoja Kristaps Zutis.

Zutis savu boksera karjeru ar zaudējumu noslēdza šā gada vasarā, bet turpina aktīvās gaitas citās cīņas sporta disciplīnās, kā piemēram, jauktajās cīņas mākslās (MMA).

Tiesa "King of Kings 115" cīņu šovā viņš ringā devās aizvadīt cīņu pēc kikboksa noteikumiem, tiekoties ar poli Janu Pelaku.

Jau uzreiz pēc pirmā cīņas zvana polis ieņēma ringa vidu, "apšaudot" Zuša kājas. Pirmajā minūtē smagu sitienu ar labo roku trāpīja arī Zutis, bet kopumā cīņu kontrolēja Pelaks.

Otrā raunda iesākto ar spērieniem pa kājām un sitieniem korpusā turpināja Pelaks. Raunda pusē tiesnesis cīņu pārtrauca un sāka skaitīt līdz 10, signalizējot par tehnisko nokdaunu latviešu cīkstonim, kurš atteicās cīņu turpināt. Tādējādi Zutis Tallinā cieta zaudējumu ar tehnisko nokautu.

"Šī bija visu laiku sūdīgākā cīņā, piedodiet visiem, kurus pievīlu un apsveicu visus, kuriem svētki. Tāds ir sports un vakar es zaudēju. Es kāpjot ringā, ejot uz ringu zināju, kāds būs rezultāts, taču vēlme kāpt ringā bija spēcīgāka par veselo saprātu, paldies Odinam par to, ka no šīs kaujas iznācu ar zaudējumu, bez nopietniem savainojumiem," savā "Facebook" kontā pēcāk rakstīja cīkstonis

Zutim 11. novembrī Tukumā notiekošo "Milžu cīņu" ietvaros paredzēta cīņa pēc MMA noteikumiem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu