VIDEO Jūtas un emocijas jauc galvu. Šovā "Saimniece meklē vīru" viens negaidīts notikums pēc otra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šova "Saimniece meklē vīru" sestajā sērijā notikumi Ligitas saimniecībā nebeidz pārsteigt. 

Ligita pavadījusi laiku divos randiņos – vispirms ar Vitāliju (42), bet pēcāk ar Tomu (38), tikmēr Aigars (57) ticis vien pie darba saimniecībā.

Pēc atgriešanās saimniecībā pie darba ķeras arī Toms. Tikmēr Vitāliju moka šaubas, vai viņam ir vērts cīnīties par saimnieces sirdi, tādēļ viņš lemj noskaidrot puišu mērķus attiecībā pret Ligitu.

Toms skaidro, ka ar Ligitu viņam ir "forši un patīkami" un dzīve rādīs, kur abu attiecības aizvedīs. Aigars Vitālijam atklāj, ka arī viņš gatavs turpināt iekarot Ligitas sirdi un nebūt nav padevies.

Kad pienāca laiks vienu no potenciālajiem līgavaiņiem sūtīt mājās, pirms Ligita grasījās paziņot savu lēmumu, Vitālijs pārsteidza visus, aicinot saimnieci aprunāties. Viņš atklāj, ka pret saimnieci nav bijis līdz galam godīgs. Viņš neesot atlaidis savu situāciju. Neskatoties uz Vitālija atklātību, Ligita paziņoja, saimniecībā paliek Toms un Vitālijs, bet mājās jādodas Aigaram.

Aigars par šādu iznākumu teic: "Esmu pārsteigts. Šķita, ka katram no mums trijiem bija sava veida kontakts ar Ligitu. Man šķita, ka mani neizbalsos, vismaz kā pirmo."

Pēc atvadām no Aigara emociju virpulī Vitālijs atkal lēma runāt ar Ligitu: "Domāju, ar Tomu viss sanāks, viss ir saprotams. Došos prom. Uzskatu, ka nav vajadzības palikt. Es šodien visu dienu dzirdēju par Tomu, redzēju, kā viņš skatās uz tevi, jums ir kopīgas sajūtas." Uzklausot Vitālija viedokli, Ligitai pār vaigu lija asaras.

Vitālija lēmums atstāt saimniecību Ligitai tomēr lika pārdomāt savu izvēli un mēģināt atgriezt saimniecībā Aigaru, dodot viņam vēl vienu iespēju. Aigars Ligitas piedāvājumam atgriezties tomēr atsaucās.

Kad visas likstas izrunātas un saimniecībā iestājies miers, Ligitai un Aigaram pirtiņā pievienojās Toms.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu