VIDEO Repera 50 Cent koncerta laikā daļa fanu smēķējuši elektroniskās cigaretes tam neatļautās vietās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: GrungeElfz/Shutterstock

Nesen tika aizvadīti divi amerikāņu repera 50 Cent koncerti Rīgā, kas bija izpārdoti. Daļa koncertu apmeklētāju uzvedušies patvaļīgi un ignorējuši "Arēnas "Rīga"" noteikumus, smēķējot elektroniskās cigaretes tam neparedzētās vietās, ziņo TV3 raidījums "Bez tabu".

Apmeklētāju darbības iedzīvotājiem likušas aizdomāties, vai uz elektroniskajām cigaretēm neattiecas tie paši aizliegumi, kas piemēroti tabakas izstrādājumiem.

Video: "Bez tabu" sižets

Starp koncerta apmeklētājiem bijis arī mūziķis Miks Galvanovskis, kurš pamanījis, ka daži no apmeklētājiem, par spīti noteikumiem, smēķējuši iekštelpās. Viņš manījis tieši tabakas karsēšanas ierīces "IQOS" un elektroniskās cigaretes. 

"Bieži cilvēki uzskata, ka tās tik ļoti nesmird un tāpēc to drīkst darīt. Man personīgi tas netraucē, bet zinu, ka tas riebjas vismaz 500-600 cilvēkiem," stāsta Galvanovskis.

Smēķējuši ne tikai apmeklētāji, bet arī repera pavadošais personāls, kas smēķēja cigārus. 

Veselības ministrijas pārstāvis Oskars Šneiders atgādina, ka smēķēšanas aizliegums attiecas uz visu veidu cigaretēm, tostarp elektroniskajām. Tāpat atbildība par noteikumu ievērošanu jāuzņemas koncerta rīkotājam – šajā gadījumā aģentūrai "FBI".

Aģentūra "BDG Concerts" atzīmē, ka runāts ar apsardzes kompāniju un apstiprināts, ka apsardzes darbinieki cenšas novērst smēķēšanu tai neparedzētās vietās. 

Arī "Arēnā "Rīga"" apstiprina, ka smēķēt atļauts tikai tam paredzētās vietās. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu