Andris Reizenbergs atklāj, kādēļ mēdzis izlikties par savu dvīņubrāli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bārmenis Andris Reizenbergs
Bārmenis Andris Reizenbergs Foto: Zane Bitere/LETA

Populārajam bārmenim Andrim Reizenbergam ir dvīņubrālis Inguss, un nu, viesojoties sarunu šovā "Zilonis studijā", viņš dalījās pieredzē par to, kā ir būt dvīnim. 

Raidījumā Reizenbergs komentēja arī "dvīņu telepātiju" - tas ir mīts vai patiesība?

"Jāatzīst, ka tas ir vairāk stereotips, vismaz mūsu gadījumā. Nav tā, ka es jūtu, ka brālis ir aizgājis uz kādu bāriņu, piemēram, savā atvaļinājumā, un es justu, kādu kokteili viņš ir dzēris. Tāpat es nejūtu, vai viņš ir sasitis roku vai noskumis. To es varu sajust klātienē, kad viņu redzu, bet tā attālināti tas tāds stereotips," atzina bārmenis. 

Tāpat Reizenbergs atzīstas, vai kādreiz ir izliecies par savu brāli.

"Jā. Filmās rāda, ka skolās izmanto skolotājus, bet es varu atklāti pateikt, noilgums ir iestājies, es ar brāļa tiesībām esmu braucis. Vairāk nekā viņš ar manām. Jo man bija tāds niķis pārkāpt ātrumu, un tad bija tāds laiks, kad ņēma tiesības uz mēnešiem nost. Un tad pat bija tā, kad policija apstādināja un prasīja: "Ar kurām tiesībām tad brauc, brāļa vai savām?" Es teicu: "Savām!" Kaut gan tās nebija manas tiesības. Bet tas jau bija cik gadus atpakaļ, tad mēs bijām jauni un dulli," atklāja Reizenbergs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu