Miljonārs Zuzāns kļuvis par aktīvu tiktokeri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Miljonārs, azartspēļu zāļu saimnieks un mākslas centra "Zuzeum" saimnieks Jānis Zuzāns ar savu mīļoto sievieti Ilzi aizvien biežāk redzams platformā "TikTok", atspoguļojot ikdienas ainiņas. Tā kā viena no rudens aktualitātēm ir sēņošana, "Zuzeum" kontā publiskoti vairāki video, parādot, kā abi atpūšas mežā.

Īpaši cieņā ir video, kur Zuzāns atveidojis meža zvēru skaņas. 

@zuzeumartcentre Pieseko un skaties turpinājumu! 🍁 #zuzāns #jāniszuzāns #heytiktok #zuzeum #māksla #sēnes #sēņošana #latvija ♬ original sound - ZUZEUM
@zuzeumartcentre Pieseko un skaties turpinājumu! 🍁 #zuzāns #jāniszuzāns #heytiktok #latviešutiktoks #zuzeum #sēņošana #māksla ♬ original sound - ZUZEUM

Zuzāns ir aktīvs soctīklu lietotājs. Savā "Instagram" viņš bieži vien dalās ar savu dzīvi, parādot, kā atpūšas kopā ar savu mīļoto sievieti un ģimeni. 

Pāris parādās arī restorāna "Kitschen" kontā. Pāris radoši pieiet restorāna reklamēšanai, parādot fragmentus no abu romantiskā randiņa.

@kitschen.riga Pieseko un skaties turpinājumu! 🍨 #zuzāns #kitschenriga #astonhotel #restoraniriga #restoranslatvija #ediens #latvija ♬ original sound - kitschen.riga

Jau vēstīts, ka Zuzāns ar mīļoto Ilzi ir kopā jau vairākus gadus. Pirmoreiz ar jauno mīlestību Zuzāns sabiedrībā parādījās īsi pēc paziņojuma par šķiršanos no jau aizsaulē aizgājušās bijušās sievas Dinas Zuzānes 2021. gadā.

Laulībā ar mūžībā aizgājušo Dinu Zuzāni dzimušas divas meitas - Elīna un Kristīne, kuras Zuzāniem dāvājušas trīs mazbērnus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu