Rēzeknes slimnīcā 12 dienas pēc dzemdībām mirusi jauna māmiņa. Kā tas varēja notikt?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars / TVNET GRUPA

Par sievas nāvi Viktors uzzinājis slimnīcā. Atskrējis no darba “Rēzeknes dzirnavniekā”, kad saņēmis zvanu no slimnīcas. "Aizbraucu – iznāk pie manis ārsts un saka: mēs tikko gribējām jums zvanīt… Viss," stāsta Viktors intervijā tiešsaistes žurnālam "Klik".

Rēzeknes slimnīcā 23. jūlijā Viktora sieva dzemdēja veselīgu puisīti. Ģimenē auga arī divas sievas meitiņas. Tajā pašā slimnīcā viņa 4. augustā nomira.

Kāpēc 12 dienas pēc dzemdībām nomira veselīga sieviete, trīs bērnu mamma?

Viktoram, kurš tagad viens audzina mazo Sandi, ir daudz jautājumu mediķiem. Viņš nesaprot, kā tas iespējams, ka sieva slimnīcā asiņojusi 21 stundu no vietas.

"Pēc slimnīcas vadītājas vārdiem, slimnīcā uz vietas nav trombocītu, tie ir tikai Rīgā. Tad kāpēc bija jātēlo varoņi, ja slimnīcā asiņu nebija? Kāpēc uzreiz netika pieprasītas asinis no Rīgas, kā to dara citās slimnīcās? Viņi taču redzēja, ka paši netiek galā, ka stāvoklis strauji pasliktinās! Kāpēc viņu neveda uz Rīgu?"

Šobrīd notiek lietas izmeklēšana, ierosināts kriminālprocess.

Par to, kas notika liktenīgajās 12 dienās no dēliņa Sanda piedzimšanas līdz viņa māmiņas nāvei, Viktors stāsta tiešsaistes žurnālam "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu