Spīrsa atklāj, ka veikusi abortu, esot attiecībās ar Timberleiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

24. oktobrī tiks izdota amerikāņu popmūzikas princeses Britnijas Spīrsas  autobiogrāfija "The Woman in Me". Daloties ar "brutālu patiesību", Spīrsa apraksta savu neticamo ceļu, kā viņa no tīņu superzvaigznes kļuva par vienu no visu laiku populārākajām māksliniecēm. ​TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnāls "Klik" apkopojis dažus pārsteidzošākos faktus, kas izskanējuši Spīrsas grāmatā.

Viena no nodaļām veltīta attiecībām ar amerikāņu dziedātāju Džastinu Timberleiku. Attiecību laikā viņa palika stāvoklī, taču vēlāk lēma par labu abortam.

"Tas bija pārsteigums, bet man tā nebija traģēdija. Es tik ļoti mīlēju Džastinu. Es vienmēr domāju, ka kādu dienu mums būs ģimene. Bet Džastins pavisam noteikti nebija priecīgs par grūtniecību. Viņš teica, ka mēs neesam gatavi, lai mūsu dzīvē ienāktu bērns, ka mēs esam pārāk jauni." Tolaik viņiem abiem varēja būt 19 gadi.

"Ja tas būtu atstāts manis pašas ziņā, es nekad to nebūtu darījusi," viņa raksta. "Un tomēr Džastins bija tik pārliecināts, ka nevēlas būt tēvs."

"Līdz šai dienai tā ir viena no mokošākajām lietām, ko esmu piedzīvojusi savā dzīvē," par abortu izsakās Spīrsa.

Tāpat Spīrsa apgalvo, ka Timberleiks viņai bijis neuzticīgs - viņš esot viņu krāpis ar kādu slavenību, kuras vārdu viņa neatklāj, jo šai sievietei tagad ir ģimene un viņa nevēlas to apkaunot.

Lūk, TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnāls "Klik" apkopojis arī citus pārsteidzošus faktus, kas izskanējuši Spīrsas grāmatā.

Kā zināms, 2021. gada novembrī tika izbeigta aizbildniecība, kurā popmūzikas zvaigzne Britnija Spīrsa bija atradusies 13 gadus. Viņai tika atdota kontrole pār savu privāto dzīvi, karjeru un 60 miljonus ASV dolāru vērtu mantu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu