Elīna Maligina pastāsta, vai plāno atgriezties uz teātra skatuves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elīna Maligina
Elīna Maligina Foto: Elina_maligina/Instagram

Māksliniece Elīna Maligina, kura iepriekš strādājusi Dailes teātrī, intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik" pastāstīja, vai plāno atgriezties uz teātra skatuves. 

Publicējam fragmentu no intervijas!

Klik: Joprojām atmiņā esat palikusi kā profesionāla, spilgta, talantīga un drosmīga aktrise. Vai beidzamo gadu laikā nav bijusi vēlme un vilkme atgriezties uz kādas no pašmāju teātru skatuvēm kā aktrisei?

Kad jau kādu laiku esi stipri tālu no skatuves un skatītājiem, tad arvien vairāk ilgu un intereses no skatītāja un masu mediju auditorijas puses nākas uzņemt kā patīkamu vārdu gūzmu. Kad esi teātra karuselī, tad tā mīlestības deva tiek stipri skopi iedalīta. Un nenoliedzami tik brīvību cienošai personai kā man ir grūti eksistēt tik entuziastiski ar lomu dalīšanu un teātra politiku pārņemtā vidē. Gaisa trūkums ir uz priekšu dzenošs, jautājums – uz ko dzīties? Ko saņemt, ko atņemt un kas manī ir tas, kas notur mani šinī vidē. Man ir nepietiekami atbilžu.

Es cienu savus kolēģus par to, ka viņi ir pilnībā veltījuši savu dzīvi savam darbam. Tas ir apsveicami.

Egoisms kliedz pēc skatuves un slavas, uzslavām un kritikām. Atgriezties - nē. Iegriezties - ir bijuši brīži, kad tāda doma iezogas, bet domāju, ka mana teātra dzīve ir nodzīvota. Esmu priecīga un pateicīga.

Jūs ejat uz teātri skatīties, ko kolēģi radījuši?

Teātri es neapmeklēju.

Pilnu interviju lasi TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik"!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu