Pasečņiks gūst četrus punktus uzvarētā ACB spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anžejs Pasečņiks
Anžejs Pasečņiks Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks sestdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē izcēlās ar četriem punktiem, viņa pārstāvētajai "Palencia" izcīnot uzvaru.

"Palencia" savā laukumā ar rezultātu 74:59 (12:17, 24:8, 24:20, 14:14) pārspēja Lugo "Rio Breogan".

Pasečņiks spēlēja 17 minūtes un četras sekundes, kuru laikā grozā meta divus no četriem divu punktu metieniem. Viņš atzīmējās statistikā arī ar trīs atlēkušajām bumbām, trīs kļūdām, četrām piezīmēm, diviem izprovocētiem sodiem, sakrāja +/- rādītāju +18 un efektivitātes koeficientu trīs.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Janiks Franke, kamēr Lugo komandā ar 18 punktiem un sešām bumbām zem groziem izcēlās Mats Jogela.

Citā mačā Rodiona Kuruca pārstāvētā Mursijas UCAM mājās ar 95:69 (20:19, 27:19, 22:25, 26:6) uzvarēja "Gran Canaria".

Kurucs laukumā bija 11 minūtes un septiņas sekundes un garām grozam meta divus divu punktu metienus un trīs tālmetienus, taču izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pieļāva divas kļūdas, pārtvēra vienu piespēli, nopelnīja vienu piezīmi, sakrāja +/- rādītāju -10 un efektivitātes koeficientu -5.

Murcijas vienībai ir četras uzvaras sešos mačos, Mārča Šteinberga pārstāvētajai Manrezas "Baxi" komandai ir trīs panākumi piecās cīņās, kamēr "Palencia" sakrājusi bilanci 1-5.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu