"Vai tas ir joks? Esmu šokā!" Amerikānietes māja kļūdas pēc tiek nojaukta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Casselia Miller/"Facebook"

Atlantas iedzīvotāja Sjūzena Hodžsona piedzīvojusi sevišķi nepatīkamu pārsteigumu. Sieviete augustā atgriezusies no atvaļinājuma, taču savas mājas vietā ieraudzījusi gruvešu kaudzi. Izrādās, demontāžas uzņēmums pieļāvis rupju kļūdu, ziņo medijs "Insider".

"Es biju ļoti dusmīga. Turpinu celties un domāt – vai tas ir joks? Vienkārši esmu šokā," laikrakstam "Associated Press" teica Hodžsona. Tiesa, mājā neviens jau labu laiku nedzīvoja.

Sieviete teica, ka viņai atvaļinājuma laikā pazvanījusi kaimiņiene, kura jautājusi, vai viņa ir nolīgusi demontāžas uzņēmumu, kas nojauktu tukšo māju. Hodžsona to noraidījusi. "Kaimiņiene tad pateica: "Nu, te kāds ir ieradies un tikko demontēja visu māju,"" atminas Hodžsona.

Kaimiņiene pēc tam devusies aprunāties ar strādniekiem, kas pret viņu izturējušies nelaipni, liekot viņai "nebāzt degunu svešās darīšanās". Hodžsona pēc tam kādam radiniekam lūgusi aiziet un pārbaudīt notiekošo. Uzņēmuma pārstāvis, kas vadīja demontāžu, aplūkoja nojaukšanas atļauju un atzinās, ka ir ieradies nepareizajā adresē.

Hodžsona vērsusies policijā un runājusi ar advokātiem. Viņa saka, ka demontāžas uzņēmums vēl joprojām nav viņai piedāvājis nekāda veida kompensāciju. Kompānija medijiem gan norādīja, ka par notikušo sākta izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu