ŅEM VĒRĀ No trešdienas līdz piektdienas vakaram būs slēgta dzelzceļa pārbrauktuve Tilta ielā Rīgā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Tomasz Mazon/Shutterstock

Rīgā dzelzceļa pārbrauktuve Tilta ielā no trešdienas plkst.17 līdz piektdienas plkst.18 būs slēgta autotransporta kustībai reģionālajā autoceļā (P1) no Jaunciema līdz Ādažiem, liecina VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Dzelzceļa pārbrauktuve Sarkandaugavas stacijā (dzelzceļa līnijā Zemitāni-Skulte) autotransporta kustībai tiks slēgta saistībā ar pārbrauktuves remontdarbiem.

Jau ziņots, ka LDz koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 254,788 miljoni eiro, kas ir par 2,3% vairāk nekā 2021.gadā, taču koncerns cieta 2,368 miljonu eiro zaudējumus pretstatā peļņai gadu iepriekš.

"Latvijas dzelzceļš" ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu