VIDEO Videoklipā fiksēts, kā ķīniešu alus darītavas darbinieks urinē alus sastāvdaļu konteinerā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/ The Korea JoongAng Daily/"Facebook"

Ķīniešu varasiestādes sākušas izmeklēšanu pēc tam, kad internetā popularitāti guvis videoklips, kurā redzams, kā populārās ķīniešu alus darītavas "Tsingtao" darbinieks urinē konteinerā, kurā it kā atradušās alus izejvielas, ziņo raidsabiedrība BBC.

Sociālajos tīklos publicētais video saņēmis vairākus miljonus skatījumu. "Tsingtao" norādīja, ka pēc video noskatīšanās uzreiz sazinājās ar policiju. Attiecīgā sastāvdaļu partija vairs netiek izmantota. 

Ceturtdien, 19. oktobrī, publicētajā video redzams, kā darbinieka formā un ķiverē ģērbts vīrietis rāpjas pāri augstajai sienai, ierāpjas konteinerā un pēc tam tajā nokārtojas. Klipa filmēšanas vieta atzīmēta kā ""Tsingtao" alus 3. fabrika", ziņo vietējie mediji.

Biznesa izdevums "National business daily" no iekšējiem avotiem gan saņēmis ziņu, ka "Tsingtao" nav tiešais videoklipā redzamā vīrieša un video autora darba devējs. 

Ķīnas tirgus pārraudzības un administrācijas birojs apstiprināja, ka saistībā ar notikušo sākta izmeklēšana. Vēl tiek noskaidrotas detaļas. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu