Vīrietis dzīvo uz kruīza kuģa 300 dienas gadā, jo tas esot lētāk nekā īrēt dzīvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Denis Belitsky/ Shutterstock

Vīrietis, kurš dzīvo uz kruīza kuģa 300 dienas gadā, paskaidroja, ka izmaksas nav tik dārgas, kā varētu izklausīties, – tas pat sanākot lētāk nekā īrēt dzīvokli un apmaksāt rēķinus.

Raiens Gatridžs sāka pavadīt laiku uz “Royal Caribbean” kruīza kuģiem 2021. gadā, kad saprata, ka var strādāt attālināti no jebkuras vietas pasaulē.

Viņš ASV izdevumam "Insider" norādīja, ka dzīve uz kruīza kuģa esot lielisks un rentabls dzīves veids, ja ir iespēja strādāt attālināti.

“Es strādāju IT jomā, un pandēmijas dēļ mana komanda varēja strādāt no mājām un piekļūt nepieciešamajiem datiem no jebkuras vietas pasaulē. Tolaik kruīza kompānijas vēl nebija paziņojušas, kad un vai tās atgriezīsies. Es domāju, ja viņi atgriezīsies, es gribētu izmēģināt paņemt savu darbu līdzi nelielā kruīzā. Es gribēju redzēt, kā darbosies “WiFi” un vai es varētu piekļūt stingras drošības datiem.”

Pēc kruīza ceļojumu atsākšanās 2021. gada septembrī Gatridžs devās divos četru nakšu izbraucienos. “Viss bija lieliski, un kopš tā laika es gandrīz katru nedēļu esmu bijis uz kruīza kuģa, izņemot dažas nedēļas atvaļinājuma vai brīvdienu dēļ.”

Pirms pastāvīgas dzīvošanas uz kruīza kuģa vīrietis gan veica detalizētu situācijas izvērtēšanu, saprotot, ka dzīves dārdzība jūrā 300 naktis ir gandrīz tieši tāda pati kā tas, ko viņš maksā par savu dzīvokli, rēķiniem un atkritumu izvešanu Floridā.

Kruīzā tiekot piedāvātas arī papildu priekšrocības, piemēram, bezmaksas “WiFi” un dzērieni par brīvu, kas nozīmē, ka viņš ietaupa naudu arī uz citiem izdevumiem.

Runājot par saviem nākotnes plāniem, Gatridžs atklāja, ka ir pilnībā apņēmies dzīvot kruīzā un gatavojas pārdot savu dzīvokli un automašīnu.

Uz kruīza kuģa esot arī lojalitātes programmas, kuras, sasniedzot arvien augstākus līmeņus, nodrošina dažādas atlaides un lētākas izmaksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu