"Dzīve ir kā liels virpulis." Gundega Skudriņa pastāsta, kā jūtas jaunajā statusā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: metroskudra/Instagram

Populārā pasākumu producente Gundega Skudriņa pirms kāda laika pārsteidza ar paziņojumu, ka lēmusi šķirt savu 20 gadus ilgušo laulību ar uzņēmēju Gundaru Skudriņu. Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Gundega pastāsta, kā jūtas jaunajā statusā. 

Augusta sākumā Gundegas un Gundara laulība šķirta oficiāli. 

Vaicāta, kā viņai klājas šobrīd, viņa teic: "Man iet ļoti labi. Katru gadu saprotu, ka dzīvoju ar trīsreiz lielāku jaudu nekā iepriekš, pat nesaprotu, kas ar mani notiek."

Savukārt lūgta raksturot sajūtas, atkal būdama brīvas sievietes statusā, Gundega neslēpa: "Es pat neesmu to aptvērusi. Ir tik daudz nozīmīgu notikumu un darbu, ka atdodu visu savu dzīvi un laiku tikai tiem. Dzīve ir kā liels virpulis, un es knapi tieku tam līdzi.

Jā, juridiski mans statuss ir mainījies, taču sadzīviski to nejūtu. Manā dzīvē nekas traks un traģisks taču nav noticis.

Kad vēl bijām precējušies, tāpat mums katram bija savs režīms, katrs veicām savus darbus.

Bērni pie šādas dzīves bija pieraduši. Esmu bezgala lepna, ka visas trīs meitenes mūs abus atbalsta, mīl un normāli uztver mūsu dzīvi un ikdienu. Viņas ir zelts! Arī mums ar Gundaru ir lieliskas attiecības. Lai kā nebūtu, meitas mūs abus uzmundrina ar dažādiem komplimentiem. Katrā ziņā šķiršanās nebija mēneša laikā pieņemts lēmums, tas brieda jau labu laiku."

Jau vēstīts, ka Gundega ar Gundaru apprecējās 2003. gadā. Abu laulībā dzimušas trīs meitas. Skaidrojot savu lēmumu šķirt laulību, viņa iepriekš teica: "Jutu, ka tā vajag. Tas vairāk ir mans lēmums."

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 24. oktobra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu