"Warriors" sezonas atklāšanas mačā būs jāiztiek bez Grīna

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dreimonds Grīns
Dreimonds Grīns Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībai Goldensteitas "Warriors" jaunās sezonas pirmajā spēlē nevarēs palīdzēt uzbrucējs Dreimonds Grīns, pirmdien apstiprināja komandas galvenais treneris Stīvs Kers.

Grīns joprojām atgūstas no potītes savainojuma, ko guva trīs dienas pirms treniņnometnes sākuma. Tiek ziņots, ka viņš jau atsācis treniņus kopējā grupā un drīzumā varēs palīdzēt komandai.

"Viņš jūtas labi, taču domājam, ka laukumā viņu laist būs par agru," pēc pirmdienas treniņa norādīja "Warriors" galvenais treneris Kers.

32 gadus vecais Grīns visu līdzšinējo karjeru aizvadījis "Warriors" rindās un četras reizes kopā ar komandu triumfējis NBA čempionātā. Pirms šīs sezonas uzbrucējs pagarināja līgumu ar "Warriors" uz četriem gadiem par kopējo summu 100 miljoni ASV dolāru.

11 sezonu laikā Grīns regulārajā čempionāta aizvadījis 758 spēles, vidēji mačā guvis 8,7 punktus, izcīnījis septiņas atlēkušās bumbas zem groziem un atdevis 5,6 rezultatīvas piespēles. Pagājušajā sezonā viņam 73 mačos vidēji 8,5 punkti, 7,2 atlēkušās un 6,8 rezultatīvas piespēles.

"Warriors" būs viena no četrām komandām, kas otrdien uzsāks jauno NBA sezonu. Goldensteitas klubs otrdien mājās uzņems Fīniksas "Suns", bet vēl vienā mačā Losandželosas "Lakers" viesosies čempiones Denveras "Nuggets" laukumā.

Pagājušajā sezonā par NBA čempioni pirmo reizi kļuva Denveras "Nuggets", kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja MIaimi "Heat" vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu