Elita Drāke atklāti pastāsta par attiecībām ar dēlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dita Deksne

Sabiedrības dāma Elita Drāke atklātā sarunā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik" pastāstīja par savu ģimeni, jaunību, skaistumu, attiecībām un ne tikai. Drāke arī pastāstīja, kādas ir viņas attiecības ar dēlu.

Kādas tev ir attiecības ar dēlu, jo nu jau viņš ir izaudzis un kļuvis par patstāvīgu vīrieti.

Dēls jau kopš mazotnes ir mans skolotājs, un arī tagad nekas nav mainījies. Varbūt viņā tas viedums ir no tā laika, ko mēs abi izdzīvojām Indijā. Taču, iespējams, tā ir dēla karma, liktenis, ka viņš atnāca šajā pasaulē ļoti zinošs. Dēls vēl ir jauns, un, laikam ejot, es vairāk sapratīšu, kas viņā vēl ir neatklāts.

Pilnīgi visus jautājumus apspriežu ar viņu. Ja arī kādas lietas man nepatīk, es tās uzklausu un atzīmēju. Ir lietas, ko viņš man prasa un es viņam iesaku. Mēs dzīvojam paralēlas dzīves, bet galvenais, ka viņš ir man kā labs draugs un skolotājs. Tā ir liela Dieva dāvana. Savulaik man ir pārmesta dēla audzināšanas metode, jo es nevarēju tolaik pierādīt, vai mana metode strādā. Tagad atskatoties, jāteic, ka mana audzināšanas metode ir bijusi pareiza. Dēls mani atbalsta itin visā – gan mentāli, gan fiziski, gan arī mani lutina materiāli. Un to viņš dara pēc paša iniciatīvas un mīlestības, nevis tāpēc, ka es kaut ko pieprasu.

Dēlam arī ir attiecības. Vēl nezinu, vai jau esmu gatava kļūt par vecmāmiņu. Mums visiem ir draudzīgas attiecības, un esam kā ģimene. Viņi ar mani ir priekos un bēdās.

Pilnu interviju ar Elitu Drāki par ģimeni, jaunību un sevi lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Drāke savulaik izteicās, ka labāku par savu bērna tēvu viņa neesot satikusi. "Viņš ir vienīgais, kas nesa par mani atbildību, kas uzņēmās mani uz visiem 100. Pēc tam man ir viskautkas bijis, bet atbildību par mani neviens nenes."

Vaicāta, kāpēc viņa nolēma šķirties, Elita atbild: "Vienā brīdi daudzi domāja, ka es aizgāju pie cita. Jo tas viss bija tik ātri. Arī mana ģimene domāja, ka man ir kāds vīrietis un es viņa dēļ atstāju dēlu bez tēva.

Nē! Es neaizgāju pie cita vīrieša, es aizgāju vienkārši prom no viņa."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu