Rīgā līdz piektdienai būs izmaiņas 2., 11. un 24. autobusa maršrutā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Rīgas satiksme" autobuss. Ilustratīvs foto.
"Rīgas satiksme" autobuss. Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

No šodienas plkst. 17 līdz 27. oktobra plkst.18 remontdarbu dēļ tiks slēgta Sarkandaugavas dzelzceļa pārbrauktuve, tādēļ būs izmaiņas 2., 11. un 24. autobusa maršruta kustībā.

2. un 24. autobusa maršruts tiks sadalīts divās daļās - no Abrenes ielas līdz 3. trolejbusa galapunktam "Sarkandaugava" un no Meža prospekta līdz Vecmīlgrāvim, Mangaļsalai. Pasažieriem starp maršruta daļām jāpārsēžas, šķērsojot pārbrauktuvi ar kājām.

Virzienā no Abrenes ielas 2. un 24. autobuss kursēs pa maršrutu līdz Tilta ielai, tālāk pa Tilta ielu līdz 3.trolejbusa galapunktam "Sarkandaugava" un tālāk pa maršrutu līdz Abrenes ielai.

Virzienā no Vecmīlgrāvja, Mangaļsalas 2. un 24. autobuss kursēs pa maršrutu līdz Meža prospektam, tālāk pa Meža prospektu līdz 48. autobusa galapunktam "Sarkandaugava" un tālāk pa maršrutu līdz Vecmīlgrāvim, Mangaļsalai.

11. autobusa maršruts tiks novirzīts pa apvedceļu - pa jauno Daudersalas pārvadu, nekursējot gar pieturvietām "Viestura prospekts 97", "Muzejs Dauderi", "Viestura prospekts", "Meža prospekts", "Sarkandaugava". Pasažieriem, kuri no Sužiem un Jaunciema vai no centra vēlas sasniegt šīs pieturas, jāpārsēžas 2. vai 24. autobusā to kopīgajās pieturvietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu