Dārta Daneviča savas monoizrādes laikā piedzīvojusi nepatīkamu situāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dailes teātris/Facebook. Foto: Gunārs Janaitis

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča mikroblogošanas vietnē "X" dalījusies ar nepatīkamu situāciju, kuru piedzīvojusi savas monoizrādes "Zēni nav meitenes" laikā.

Dārta otrdienas, 24. oktobra, vakarā rakstīja: "Šovakar monoizrādes laikā trīs reizes skaļi iezvanījās telefoni, vienu reizi tika atskaņota balss ziņa, vienu reizi ilgstoši zvanīja telefons tieši klusākajā fināla daļā, kā arī divas reizes tika skaļi risinātas sarunas. Es no sirds atvainojos tiem atbildīgajiem skatītājiem, kam nācās to piedzīvot kopā ar mani."

Pēc Dārtas ieraksta soctīklos iesaistījušies arī citi cilvēki, paužot savu viedokli par uzvedību teātrī, kā arī dalījās ieteikumos.

Dārta izteica pateicību par ieteikumiem, taču viņai neesot ideju, kā risināt situāciju ar "trokšņainajiem skatītājiem". Viņa gan solīja ieteikumus nodot vadībai, pieminot, ka šāda skatītāju uzvedība traucē ne tikai citiem skatītājiem, bet arī aktierim.

Jau vēstīts, ka Dārta monoizrādē "Zēni nav meitenes" ir viena uz skatuves un atklāti stāsta 55 lappusēs uzrakstītu stāstu par attiecībām. Par iemīlēšanos asprātīgā vīrietī, kurš sievietei dod iespēju uzplaukt kā mātei. Un tad idilliskā ģimenes dzīve brutāli izjūk.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu