Aminata vieš skaidrību par savu attiecību statusu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: aminata_savadogo/Instagram

Pagājušajā piektdienā, 27. oktobrī, dziedātāja Aminata Savadogo koncertzālē "Palladium" tiksās ar saviem klausītājiem solokoncertā "Paisums. Bēgums". Īsi pirms koncerta viņa sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" ļāva ielūkoties mazliet dziļāk savā dvēselē. Viņa arī viesa skaidrību par savu attiecību statusu un to, kāpēc izvairās runāt par savu privāto dzīvi. 

Ik pa laikam kuluāros parādās ziņas par kādu noslēpumainu kavalieri. 

Lai gan īpaši par privāto dzīvi viņa runā nelabprāt, Aminata atklāj, ka ir aizņemta sieviete, un ilgstoši. "Ir iemesls, kāpēc es negribu publiski visiem stāstīt visas savas privātās dzīves detaļas. Bet ir vēl kāda būtiska lieta, kāpēc to nedaru. Es gribu pasargāt savus mīļos, savu ģimeni, jo viņi jau neizvēlējās publiskas profesijas, viņi nejūtas komfortabli, ja par viņiem parādās publikācijas medijos. Viņiem tas ir lieks stress. Arī man pašai, jo pēc katras publikācijas atrodas lērums, kuriem gribas izteikt viedokli par mani, manu privāto dzīvi."

Es neslēpju patiesībā. Es sargāju, jo reizēm tas var būt arī sāpīgi. Nav patīkami, ka kāds mēģina ielīst tavā guļamistabā. Es arī nesaprotu, priekš kam tas ir vajadzīgs."

Pilnu interviju ar Aminatu par viņu pašu, jauno albumu, ģimeni un daudz ko citu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu