Didrihsones vīrs atklāj, ka uz viņa sievu cierējuši arī sabiedrībā zināmi vīrieši (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere Katrīne Vasiļevska viesojās pie Didrihsonu ģimenes viņu mājoklī, un sarunai pievienojies arī Elīnas Didrihsones vīrs Nauris. Viņš atklāja, ka patiesībā ir ļoti greizsirdīgs un pieskata sievas soctīklus, kuros viņai raksta ne mazums vīriešu.

Elīna ik dienu publisko ne tikai savu dzīvi, bet arī rāda veikala sortimentu uz sava auguma. Nereti Elīna savos īsajos stāstiņos parādās arī visai niecīgā apģērbā. Nauris ir atklāts: "Esmu ļoti greizsirdīgs."

Par to, kā greizsirdība izpaužas, viņš atklāja, ka savulaik pārvaldījis Elīnas soctīklus. Viņš neslēpj, ka šo gadu laikā ir izlasījis ne vienu vien ziņu no vīriešiem, kuri Elīnai izteikuši dažādus komplimentus. Nauris pastāstīja, ka Elīnu uzrunājuši arī sabiedrībā pazīstami vīrieši. 

Viņam ir sava taktika, kā tikt galā ar sievas pielūdzējiem. Viņš saņemtās ziņas dzēš un rakstītāju bloķē. 

Atgādinām, ka Didrihsonu pāris ir arī vecāki abu kopīgajam dēlam, kurš pasaulē nāca pagājušajā vasarā. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu rezonansi sabiedrībā. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, arī jau pieminētie video ar dēlu, kas izraisīja sašutumu sabiedrībā.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone piedalījusies arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Savukārt pērn Didrihsone iekļuvusi žurnāla "Forbes Latvija" sarakstā "30 līdz 30".

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu