Brāļi Samoilovi Maļorkas "Futures" turnīra ievadā izcīna uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs (nr.1, baltā tērpā) Pludmales volejbola "Beach Pro Tour"posmā Jūrmalā, kurā tiekas Latvijas un Amerikas pludmales volejbolisti.
Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs (nr.1, baltā tērpā) Pludmales volejbola "Beach Pro Tour"posmā Jūrmalā, kurā tiekas Latvijas un Amerikas pludmales volejbolisti. Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas duets Aleksandrs un Mihails Samoilovi ceturtdien ar panākumu iesāka pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Maļorkas "Futures" turnīru.

Ar pirmo numuru sacensībās izliktie Samoilovi pirmajā A grupas mačā ar 2-0 (21:18, 21:11) pieveica ar 16.numuru izsētos spāņus Horhi Paskuāli un Blaju Viljanovu Alapontu.

Šodien plkst.15. laukumā dosies arī otrs Latvijas pāris Gustavs Auziņš/Jānis Šmēdiņš, kuri izsēti ar trešo numuru. Viņu pretinieki C grupas pirmajā cīņā būs ar 14.numuri izliktie mājinieki Daniels Moreno Ferrers un Roberto Sanfeliks.

Jau vēstīts, ka sacensību kvalifikāciju trešdien nespēja pārvarēt Bruno Bulgačs/Sandris Bērziņš. Ar 12.numuru izsētais Latvijas pāris pirmajā atlases kārtā ar 0-2 (15:21, 20:22) piekāpās francūžiem Žodēlam Gardokē/Kēranam Duvālam.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu