FOTO Rokenrola dzīve un iespaidīga slavenību plejāde jaunajā pašmāju seriālā "Tējas laiks"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

27. oktobrī pie skatītājiem nonāks drosmīga melnā komēdija "Tējas laiks", kas stāstīs par rokgrupu, kam vienas nakts laikā izdodas kļūt par valsts mēroga sensāciju. Seriāls pārsteigs ne tikai ar izaicinošu un vētrainu sižetu, bet arī slavenībām gan galvenajās, gan epizodiskās lomās.

Stāsta centrā ir grupa "Tējas laiks", kas pēc veiksmīga hita publicēšanas acumirklī kļūst slavena. Grupai ne vien jākoncertē pa visu Latviju, bet arī jāpierāda, ka viņu varēšana neaprobežojas ar vienu dziesmu jeb viņi nav one hit wonder. Kā jau kārtīgai rokgrupai pienākas, viņi tiek ierauti uzdzīves, kārdinājumu un slavas virpulī, kas pārbaudīs gan viņu raksturus, gan arī draudzības spēku.

Galvenās lomas atveidotājs un viens no seriāla idejas autoriem reperis Reiks (Arvis Reiks) atklāj, ka seriālā redzamās situācijas viņš pa daļai piedzīvojis savā mūziķa karjerā.

"Piemēram, vienu no grupas "Olas" pirmajiem koncertiem sākām izpildīt no tualetes, jo pirms koncerta bija uztraukums. Kolēģis Žanis jau gāja uz skatuvi un nesaprata, no kurienes es dziedu. Mūziķu dzīvē ir ļoti daudz smieklīgu gadījumu, un ar šo seriālu vēlos skatītājiem parādīt to tūres iekšējo dzīvi. Arī pats nosaukums "Tējas laiks" ņemts no mūsu piedzīvojuma, kad devāmies uz Liepājas koncertu ar lidmašīnu," par seriāla idejas rašanos pastāstīja Reiks.

Foto: seriāla "Tējas laiks" aizkadri

Līdz ar Reiku ekrānā uzmirdzēs Mārtiņš Kalniņš, Niklāvs Kurpnieks, Elīna Bojarkina, Toms Kursītis, Ritvars Gailums, Elīna Pakalne un kāds leģendārs mākslinieks, kura vārdu autori pagaidām neatklāj, lai skatītāji varētu mēģināt viņu seriālā atpazīt.

Taču arī tas vēl nav viss – seriālā epizodiski vīdēs arī citas slavenības jeb būs vairākas cameo tipa parādīšanās dažādās epizodēs.

Seriāla režisors un scenārija autors ir Ruslans Fradkins, kurš pielicis savu radošo roku daudziem audiovizuāliem projektiem, kas variē no mūzikas klipiem līdz pilnmetrāžas filmām. Viņš darbojies tādos projektos kā seriālos "Nelūgtie viesi", "Bezvēsts pazudušās", filmās "The Good Neighbor", "Antero Varovainen ja Onnenkivi" un "Warhunt" kā režisora pirmais asistents. Režisoram ir arī sava rokgrupa, ar kuru viņš ir devies tūrēs gan pa Latviju, gan pa Eiropas valstīm, līdz ar to seriāla notikumi ir balstīti arī uz viņa mūzikas karjeras pieredzi.

"Rokenrols nav tikai mūzikas stils, tās ir emocijas un iekšējā brīvības sajūta. Mēs gribējām radīt šo sajūtu arī uz ekrāniem," pastāstīja režisors.

"Tējas laika" producents ir Vadims Zaikovskis, kurš realizējis vairāk nekā 70 audiovizuālos projektus, sākot ar vietējām reklāmām, beidzot ar ārzemju pilnmetrāžas filmām un seriāliem. Jaunākie pašmāju projekti, kuros viņam bija izpildproducenta loma, ir populārie seriāli "Bezvēsts pazudušās", "Nelūgtie viesi" un "Ierāmēts".

Skaties seriālu “Tējas laiks” no 27. oktobra nākamās paaudzes televīzijā Go3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu