"Pa kuru laiku satikt puišus?" Sievietes žēlabas par astoņu stundu darba dienu kļūst par interneta hitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda jauna sieviete kļuvusi par interneta hitu pēc tam, kad publuskoja video, kurā lēja gaužas asaras par standarta darba laiku.

Sieviete vārdā Briele vietnē “TikTok” neslēpa savas grūtības, pārejot uz darba laiku no pulksten 9 līdz 17. Video viņa nosauca “Kā jums pietiek laika dzīvei”.

Sieviete raudot pievērsās kamerai: “Es zinu, ka, iespējams, esmu dramatiska un kaitinoša, bet šis ir mans pirmais darbs no 9 līdz 17 pēc koledžas. Man ir jāstrādā klātienē un ceļš aizņem mūžību.”

Viņa paskaidroja, lai tiktu uz darbu laicīgi, viņai ir jābrauc ar vilcienu, kas atiet 7:30 un mājās viņa ierodas ap 18:15.

Ņemot vērā augstākminēto, Briele norādīja, ka viņai nepietiekot laika absolūti nekam.

“Es tikai gribu nomazgāties dušā, paēst vakariņas un iet gulēt. Man pat nav laika vai enerģijas gatavot sev vakariņas. Man nav spēka trenēties,” pārdzīvojumos dalījās sieviete.

Viņa atzina, ka problēma neesot pašā darbā, bet gan tajā, ka jāstrādā birojā un nepieciešams ilgs ceļš uz mājām – viņa atgriežas mājās vairāk nekā stundu pēc darba laika beigām.

“Ja ir attālināts darbs, jūs to beidzat pulksten 17 un esat mājās, viss ir kārtībā. Un es zinu, ka vārētu būt sliktāk, es zinu, ka varētu strādāt vēl ilgāk, bet es tiešām izeju no darba un ir melna tumsa. Kā jums ir draugi? Kā jums ir laiks satikt puišus? Kā ir laiks randiņiem? Man nav laiks nekam, un es esmu tādā stresā!” raudāja Briele.

Kamēr daži cilvēki komentāros juta līdzi jaunajai sievietei un rakstīja, ka “40 stundu darba nedēļa ir novecojusi”, daudzi tomēr rakstīja, ka tāda ir pieaugušo dzīve miljoniem cilvēku visā pasaulē.

Neskatoties uz kritiku, izdevumam “The Independent” sieviete turpināja pieturēties pie sava viedokļa, ka ir jāmaina sabiedrības standarti.

“Es vēlos runāt par jauno paaudzi un paskaidrot, ka 40 stundu darba nedēļā klātienē nav nepieciešama produktivitātei. Es novētēju visus pozitīvos komentārus un ceru, ka vairāk uzņēmumu apsvērs iespēju sekot citu valstu pēdās attiecībā uz darba nedēļu, īpaši pēc tam, kad tik daudzi pieraduši strādāt attālināti pandēmijas laikā,” norādīja sieviete.

@brielleybelly123

im also getting sick leave me alone im emotional ok i feel 12 and im scared of not having time to live

♬ original sound - BRIELLE
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu