Pasečņikam 8+9 "Palencia" zaudējumā Madrides "Real"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks
Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks Foto: Zunder Palencia/X.com

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks svētdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē guva astoņus punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas "Palencia" komandas zaudējumā.

"Palencia" viesos ar rezultātu 68:91 (11:30, 13:22, 18:15, 25:24) zaudēja Madrides "Real".

Pasečņiks, laukumā pavadot 27 minūtes un 26 sekundes, grozā raidīja divus no četriem divpunktu metieniem un četrus no sešiem soda metieniem, pieļāva vienu kļūdu, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, izprovocēja sešas piezīmes, iekrāja negatīvu +/- rādītāju (-13) un ar 20 efektivitātes koeficienta punktiem bija produktīvākais savā komandā.

Viesiem 13 punktus guva Vitors Benite, bet madridiešiem ar 16 punktiem atzīmējās Mario Hezonja.

Tikmēr Mārcis Šteinbergs guva četrus punktus mačā, kurā Manrezas "Baxi" mājās ar 90:84 (24:14, 21:18, 24:22, 21:30) guva virsroku pār "Granada".

Šteinbergs 15 minūtēs un 26 sekundēs bija nekļūdīgs savā vienīgajā divpunktu metienā un abos divos soda metienos, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, četrreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes, tika pie pozitīva +/- rādītāja (+2) un trīs efektivitātes koeficienta punktiem.

Manrezas vienībā Brendons Teilors guva 22 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un atdeva četras rezultatīvas piespēles, 19 punktus guva Branku Badio, bet 16+8 bija Devinam Robinsonam. Viesiem pa 20 punktiem guva Kristjānu Felīsiu un Luiss Kosta, kuri izcīnīja attiecīgi deviņas un sešas bumbas zem groziem, bet 19 punkti bija Džo Tomasonam.

Jau ziņots, ka Rodions Kurucs sestdien guva piecus punktus viņa pārstāvētās Mursijas UCAM zaudējumā 76:82 "Girona" basketbolistiem.

Murcijas un Manrezas vienībām ir četras uzvaras septiņos mačos, kas dod piekto un devīto vietu, "Palencia" ir sakrājusi bilanci 1-6, ieņemot pēdējo pozīciju starp 18 vienībām.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu