Girgensona "Sabres" sagrauj Kolorādo "Avalanche"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā tika pie pārliecinoša panākuma.

"Sabres" savā laukumā ar 4:0 (1:0, 2:0, 1:0) pārspēja Kolorādo "Avalanche", kas sezonu iesāka ar sešām uzvarām pēc kārtas, taču tagad jau zaudējusi divās spēlēs pēc kārtas.

Pirmās trešdaļas vidū mājiniekus vadībā izvirzīja Jons Peterka. Otrā perioda ievadā pārsvaru dubultoja Keisijs Mitlsteds, kamēr nepilnas septiņas minūtes vēlāk 3:0 panāca Taisons Džosts. Nedaudz vairāk kā trīs minūtes līdz pamatlaika beigām ceturtos vārtus mājinieku labā guva Rasmuss Dālins, kurš raidīja ripu tukšos vārtos.

Girgensons uz ledus bija 12 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā izpildīja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja vienā no trijiem iemetieniem un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Mājinieku vārtus šajā mačā sargāja Uko Peka Lūkonens, kurš atvairīja visus 23 pretinieku metienus un aizvadīja "sauso" spēli, kamēr otrā laukuma galā Aleksandrs Georgijevs tika galā ar 25 ripām.

"Sabres" ar astoņiem punktiem deviņos mačos Austrumu konferencē ierindojas 14.pozīcijā, kamēr "Avalanche" ar 12 punktiem astoņās spēlēs Rietumu konferencē ieņem otro vietu.

NHL regulārajā čempionātā komandas līdz 18.aprīlim aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu