"Tu tiec pamests haizivīm." Magregors atklāti par problēmām ar neaktivitāti, nākamo cīņu un karjeras beigām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Konors Makgregors sarunā ar "YouTube" kanālu "The Mac Life" pastāstīja par savas tālākās karjeras plāniem, kā arī problēmām, kuras rada neaktivitāte.

Makgregors oktagonā nav devies kopš 2021. gada vasaras, kad viņš kājas lūzuma dēļ ar tehnisko nokautu atzina Dastina Porjē pārākumu.

Pēc nesenā zaudējuma Islamam Mahačevam 65,8 kilogramu divīzijas čempions Aleksandrs Volkanovskis norādīja, ka šai cīņai būtībā piekritis "aiz gara laika". Volkanovskis rokas savainojuma dēļ ilgāku laiku neesot varējis trenēties, tāpēc viņš pēc iespējas ātrāk vēlējies atgriezties oktagonā. Makgregors atklāja, ka saprot Volkanovska situāciju.

"No savas dzīves esmu atturēts jau teju trīs gadus. Saprotiet to. Izgāju cauri tam, kam izgāju. Šobrīd man jāsadzīvo ar traumu un zaudējumu. Iedomājieties, ko tas nodara [psihei]. Dzirdēju, ko teica Aleksandrs Volkanovskis. Varu tikai piekrist. Man ir jāatgriežas pie sava dzīvesveida. Tas ir mans darbs. Situācija ir vairāk nekā kaitinoša. Ceru, ka varēšu atgriezties [drīz]," sacīja īrs.

Cīņas sporta vidē nevienam nav noslēpums, ka boksā konkrētiem bokseriem parocīgi pretinieki tiek piemeklēti daudz biežāk nekā UFC, kur gan arī mākslīga un nepelnīta cīkstoņu "stumšana" pretim virsotnei kļūst par arvien lielāku problēmu. Makgregors norāda, ka boksā viņš tiktu pie vieglas atgriešanās cīņas, bet ar UFC būšot pavisam citādāk.

"Ja es būtu bokseris, pēc šāda savainojuma un virsotnēm, kuras esmu sasniedzis, viņi mani ieliktu pret cīkstoni, kurš nekad nav cīnījies profesionāli. Tā viņi boksā dara. Mani "uzbūvētu" atpakaļ. Bet, nē, MMA tu tiec pamests haizivīm. Tā tas ir. Viss kārtībā. Es vienkārši gribu atgriezties un būt aktīvs," norāda Makgregors.

Runājot par atgriešanās cīņu, bijušais divu divīziju čempions piemin nākamā gada aprīli.

"Es gribu sasniegt sevis paša labāko versiju, pirms noslēdzu karjeru. Bet, lai to panāktu, man, kā jebkuram citam cīkstonim, ir nepieciešams sacensties un būt aktīvam. Izskatās, ka atgriešanās varētu notikt aprīlī. Tas būs MMA.

Aprīlis mani apmierina. Es būtu gribējis atgriezties ātrāk, bet, ja gribu būt godīgs un reālistisks... Man ir nepieciešams labs nogrieznis, kura laikā sevi "uzbūvēšu" no jauna," sacīja cīkstonis.

Makgregors savas profesionālās MMA karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojis sešas neveiksmes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu