Nekādu treniņbikšu! Pašmāju šovā vīrs paskaidro, kādēļ sievai pat mājās ir jāizskatās skaisti (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Šovā "Ģimene burkā" jaunpienācēju Poļiško ģimene pastāstīja, kādēļ sievai mājās noteikti strikti ģērbšanās noteikumi.

"Edgars man ir pārmetis, ja es mājās nēsāju vecas, nesmukas drēbes. Viņš saka, ka tā nedrīkst sieviete darīt. Viņš man ir dāvinājis naktskeklus un naktsveļu visādu. Viņam patīk, kad smuki ir!" atzina Ivita.

"Ir bijis, kad es staigāju ne īpaši jaunās treniņbiksēs un T kreklā kaut kādā samazgātā mazliet, nu kas ir mājas drēbes cilvēkam - viņas parasti ir super ērtas, bet super neglītas. Un Edgaram īsti nepatīk, ka tā staigā," piebilda trīs bērnu mamma. 

"Sievietei arī mājās ir jāizskatās skaisti. Viņai vienmēr ir jābūt sievietei, skaistai sievietei. Man patīk atnākt mājās un ieraudzīt skaistu sievieti," norādīja ģimenes galva Edgars. "Mūsdienās sievietēs ir jāiegulda. Agrāk dzīvojām citādāk, cieņā bija dabīgais skaistums, bet tagad visas grib pupus, pēcpuses, lūpas."

Ivita atzina, ka reiz Edgars viņai uzdāvinājis tik īsu kleitu, ka bez šortiem to nav varējusi uzvilkt. "Viņam, man šķiet, patīk jo mazāk drēbju, jo labāk."

"Edgaram vienmēr ir paticis, ka es diezgan krāšņi un atklāti ģērbjos. Viņš nekad nav bijis pret, ka es izrādos ar drēbēm, varu arī pusapģērbta staigāt. Viņš man ir teicis, lai bikšu un krekla vietā uzvelku kleitu. Viņam ir diezgan svarīgi, ka sieviete izskatās pēc sievietes.

Tāpēc viņš man ir aizrādījis, ja mājās es staigāju vecā T kreklā, viņš saka, ka šādi neies krastā. Es saku - tad atrisini problēmu! Viņš man parasti tad atnes dāvanu," norādīja Ivita. 

Viņa atzina, ka vīrs viņu apzināti ved uz veikalu un ir gatavs tērēt lielu naudu. Neesot arī cenu robežas, ko Edgars nosaka Ivitai, - parasti esot tā, ka viņš neļauj sievai pirkt lētas drēbes. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu