"Visi viņu mīlēja." Porziņģa bijušās komandas līderis slavē latvieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porzņģis un Kails Kuzma
Kristaps Porzņģis un Kails Kuzma Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" līderis Kails Kuzma pēc nesenā mača pret Bostonas "Celtics" ļoti atzinīgus vārdus veltīja tieši Kristapam Porziņģim.

"Celtics" viesos ar rezultātu 126:107 (42:19, 35:32, 31:24, 18:32) pārspēja Porziņģa iepriekš pārstāvētās Vašingtonas "Wizards" basketbolistus.

Latviešu basketbolists aizvadītajā starpsezonā trīs komandu maiņas darījumā pārcēlās uz Bostonas "Celtics". Savukārt "Wizards" rindas papildināja Taijuss Džounss.

Izskanēja runas, ka "Wizards" varētu pamest arī Kails Kuzma, bet ekstravagantais uzbrucējs parakstīja jaunu līgumu ar Vašingtonas komandu. Pēc spēles viņš preses konferencē savam bijušajam kolēģim Porziņģim veltīja atzinības vārdus.

"KP ir tik foršs čalis. Viņš uz mani atstāja paliekošu iespaidu. Viņš visu uztvēra viegli un nenervozēja. Bieži vien, kad spēlēju basketbolu, esmu saspringts. Spēlēšana vienā komandā ar viņu palīdzēja nedaudz atslābināties. Viņš bija lielisks ģērbtuvē. Visi viņu mīlēja," sacīja Kuzma.

Kamēr "Celtics" ir viena no galvenajām čempionu titula pretendentēm, "Wizards" paredzama vieta pašā līgas lejas galā. Kuzma, kurš 2020. gadā čempiona titulu izcīnīja kopā ar Losandželosas "Lakers", gan ir priecīgs, ka Porziņģim izdevies nonākt tik spēcīgā klubā.

"Es priecājos, ka viņam beidzot ir iespēja izdarīt to, ko viņš allaž ir vēlējies. Līdz šim viņam nav bijusi iespēja spēlēt titula pretendentu sastāvā. Viņš tur, bez šaubām, iederas. Viņam uzbrukumā nav jādara pārāk daudz. Jānobloķē daži metieni, jāiemet pāris trīspunktnieku. Izskatās, ka viņš ir izbauda šo laiku. Es par to esmu priecīgs," sacīja Kuzma.

"Celtics" ar trim uzvarām trīs spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs trešdien, kad savā laukumā tiksies ar Indiānas "Pacers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu