Viesiem tikai ūdeni? Pāra lēmums kāzās raisa neizpratni (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Wassana Panapute/ Shutterstock

Kāzas ir tā diena, kad pāris var izlemt, kā vēlas svinēt savu mīlestību. Šādi kāda līgava un līgavainis, kuri it nemaz nelieto grādīgos dzērienus, izlēma, ka savā lielajā dienā nevēlas nodrošināt alkoholu.

Pāris lēš, ka viņu kāzās būs 150 viesi, taču neuzskata par vajadzīgu tērēt daudz naudas alkohola iegādei.

Vietnē "Reddit" līgava skaidroja: "Godīgi sakot, tam nav nekāda sakara ar to, ka tur būs bērni, bet ar to, ka mēs ar līgavaini nedzeram. Mums nav nekas pret cilvēkiem, kas to dara, bet tas vienkārši nav priekš mums, un mēs to nevēlamies. Turklāt mēs dzeram tikai ūdeni. Mēs reti, ja vispār, dzeram limonādes, tāpēc lielāko daļu laika tas ir tikai ūdens vai sula un piens. Mēs pat nedzeram kafiju! Jau pārtika vien kāzās būs ļoti dārga priekš tik daudziem cilvēkiem. Mēs nodrošināsim viesiem ēdināšanu, tāpēc ikvienam būs laba ēdiena izvēle, bet dzērienos būs nodrošināts tikai ūdens. Mēs nevēlamies maksāt par alkoholu vai limonādēm, tie ir tikai lieli papildu izdevumi, ja mēs varam vienkārši pasniegt filtrētu ūdeni par krietni lētāku cenu."

Sieviete gan atzina, ka tad, kad pastāstījusi šo plānu savai ģimenei, tā bijusi nikna. Daži ģimenes locekļi ieteikuši nolīgt bārmeni pie bāra, kur cilvēki paši varētu maksāt par saviem dzērieniem, tomēr līgava paskaidroja, ka nevēlas maksāt bārmenim.

Līgava jautāja interneta lietotājiem, vai viņiem šķiet, ka pāris rīkojas nesaprātīgi, kāzās pasniedzot tikai ūdeni.

Komentētāju domas gan pamatīgi dalījās – kamēr daži norādīja, ka tā ir pāra diena un  jārīko pēc viņu vēlmēm un dzīvesveida, citi rakstīja, ka daudzi viesi pēc kāzām noteikti atcerēsies vien to, ka viņiem likts dzert filtrētu krāna ūdeni bez iespējām padzerties pat kafiju vai bezalkoholiskos dzērienus.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu