Saimniekšova Ligitai gaužas asaras un savstarpējā spriedze ceļojumā ar izvēlēto Tomu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Saimniece meklē vīru"

Šova "Saimniece meklē vīru" galvenā varone, 54 gadus vecā Ligita no Neretas, no trīs potenciālajiem preciniekiem attiecības lēma turpināt ar 16 gadus jaunāko dobelnieku Tomu. Abu starpā plaukst romantiskas jūtas, un šova astotajā sērijā jaunais pāris dodas ceļojumā uz saulaino Turciju.

Ligitai ar Tomu šis ir pirmais kopīgais ceļojums, un abi rādīja tādu saskaņu, ka šķita – šim pārim ir lielas izredzes kopīgai nākotnei. Ligita atklāja, ka šis ir viņas pirmais lidojums, turklāt aizceļot uz Turciju viņa bija plānojusi jau sen.

Ligitas un Toma piedzīvojums sākās jau naktī, tādēļ pāris, nekavējot laiku, devās uz viesnīcu. Ievācoties numuriņā, Ligitu izbrīnīja Toma lēmums iekārtoties mazākajā no divām gultām, "ka viņš negrib dalīt gultu, kas ir lielāka, kas ir domāta it kā mums".

Nākamajā dienā Ligita ar Tomu prātoja, kā pavadīt abu kopīgo ceļojumu. Abiem vēlmes sakrita, ka labākā atpūta esot pie ūdens.

Taču noprotams, ka abi nakti pavadīja šķirti. Ligita skaidro, ka vienā brīdī sajutusies ļoti slikti, tādēļ lēma doties nakts pastaigā, bet Toms pat neesot interesējies, kādēļ viņa kaut kur dodas un kad atgriezīsies. Ligita atklāja, ka arī raudājusi, tikmēr Toms par šādu Ligitas rīcību juties apmulsis un pārsteigts.

Pēc pastaigas pie jūras Ligita Tomam liek noprast, ka gribētu, lai viņš velta viņai vairāk laika, un Toms skaidro, ka šajā ziņā dara, ko var, jo uzmanība jāvelta arī saviem bērniem. Saimniece spriež, ka Toms visu laiku runā apkārt un riņķī. Viņa secina, ka vīrietis nemaz nezina, ko īsti grib".

Arī pludmalē Ligitai šķiet, ka Toma uzmanība pret viņu ir ne tāda, kādai tai vajadzētu būt. Vīrietis skaidro, ka brīžiem juties tā, ka viņam liek darīt to, ko pats nemaz nevēlas, un viņam "ir grūti pārkāpt sev pāri". Turklāt viņš ar romantiskiem stiķiem dzīvē nav aizrāvies.

Pēcāk pienāca laiks baudīt pasakainu saulrietu un doties atpakaļ uz kuģīti. Tomēr pāris pēc kopā pavadītas dienas uz kuģīša klāja lēma sēdēt atsevišķi. Ligita skaidroja, ka puisim pakaļ neskries, bet Toms atzīst, ka "nebija par ko īpaši komunicēt".

Pēc kopā pavadītas dienas saimnieces un Toma starpā jūtams saspringums. Kā abiem veiksies tālāk, to redzēsim jau nākamajā "Saimniece meklē vīru" sērijā.

Vairāk skaties video!

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu