Domburs paceļ balsi uz Aināru Šleseru raidījumā "Kas notiek Latvijā" (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Soctīklos strauji izplatījies video fragments no 1. novembra raidījuma "Kas notiek Latvijā", kur raidījuma vadītājs Jānis Domburs pacēla balsi uz Aināru Šleseru.

1. novembra raidījums "Kas notiek Latvijā" tiks veltīts tematam - kas notiek ar projektu par partnerības tiesiskā statusa izveidi. Tajā piedalījās tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere ("Jaunā Vienotība"), kā arī valdošās koalīcijas politiskos spēkus pārstāvošie Saeimas deputāti Gunārs Kūtris (Zaļo un Zemnieku savienība) un Mairita Lūse ("Progresīvie"), parlamenta opozīcijas deputāti Jānis Grasbergs (Nacionālā apvienība) un Ainārs Šlesers ("Latvija pirmajā vietā"), kā arī Kaspars Zālītis no kustības "Dzīvesbiedri" un Kaspars Herbsts no biedrības "Asociācija "Ģimene"".

Šlesers šajā sarunā nenoliedzami bija emocionāls un mēģināja ik uz soļa tikt pie vārda. Raidījuma vadītājs Domburs vairākkārt uzrunāja Šleseru, līdz pacēla balsi: "Šlesera kungs! Beidzam taču bļaut visu laiku!"

Šlesers gan iebilda sakot, ka viņam neļaujot izteikties, uz ko Domburs atteica: "Mēs paņemsim hronometru, cik esat izbļāvies." Tālāk Domburs vārdu deva Mairitai Lūsei.

Pilnu raidījumu var noskatīties lsm.lv.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu