Elīna Gluzunova: Man ir bijušas attiecības ar sievieti, taču tās nav bijušas ilgtermiņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Foto no privātā arhīva

Dziedātāja Elīna Gluzunova, piedaloties šovā "Ģimene burkā", publiski atklāja, ka ir biseksuāla. Atklātā intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik" Elīna pastāstīja vairāk par savu pieredzi un dalījās pārdomās par viendzimuma attiecībām.

Publiski izskanējis, ka esi biseksuāla.

Tas ir jāsaprot tā, ka esmu "open minded" (tulkojumā no angļu valodas atvērta). Viss.

Man nav bijušas ilgtermiņa attiecības ar sievieti nekad. Manuprāt, agrākos laikos ir bijuši momenti ikvienu draudzeņu lokā, kur derību vai kādu citu iemeslu dēļ meitenes savā starpā ir skūpstījušās. Manā gadījumā gan tas bijis mazliet citādāk. Esmu labdabīgi domājoša par jebkādu attiecību komplektāciju.

Man vispār ikdienā raksta ļoti daudz sieviešu, aicinot uz tikšanos. Esmu domājusi kādreiz dzīvē par to, ja attiecības ar Artjomu neizdotos, iespējams, ja es dzīvē satiktu sievieti, kura būtu mans dvēseles radinieks, es varētu būvēt attiecības arī ar sievieti. Nenoliegšu, par to esmu apdomājusies. Man liekas, ka sieviete sievieti saprot tomēr vislabāk.

Es gan nevienu, arī savus bērnus nemācu, ka šāds attiecību modelis ir okey. Manuprāt, katram cilvēkam pašam ir jāsaprot, kas viņam ir vislabākais. Es varu piebilst, ka

man ir bijušas attiecības ar sievieti, taču tās nav bijušas ilgtermiņa.

Ļoti atklātu sarunu ar Elīnu par sevi, pārmaiņām, attiecībām un daudz ko citu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu