Magone Liedeskalna atklāj, ka jau vairāk nekā 20 gadus cīnās ar nopietnām veselības problēmām (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigzne un "Avotiņu" saimniece Magone Liedeskalna nākusi klajā ar līdz šim nedzirdētu informāciju. Viņa jau vairāk nekā 20 gadus cīnās ar spēcīgām sāpēm, kas būtiski apgrūtina dzīves kvalitāti.

Magone ar draudzeni Daci gatavojas ziemai un kopīgiem spēkiem piepilda Magones pagrabu ar šī gada ražu. Strādājot Magone atklāj, ka nesen par sevi likusi manīt viņas mugura, kuras ārstēšanai ārsti ir ieteikuši necilāt smagumus, kas Magones saimniecībā bez vīrieša klātbūtnes neesot iespējams.

"Es to sajūtu jau zinu, man diska trūce ir no kādiem 25 gadiem. Tad es kādu laiku katru gadu ņēmu slimības lapas. Pāris nedēļas bija tas saasinājums uz gadalaiku maiņām. Muguras lejasdaļā nodiluši "spilveni", tad berž uz nerva, dur nervā."

Magone atklāj, ka ārsti viņai savulaik atklājuši, ka sekas var būt neatgriezeniskas. "Es smagumu nevaru nest, bet saproti, ko cilvēki saka, ka es esmu netīrele, sliņķe un kāda, bet viņi jau nezin, kā man sāp, ka es ar sāpēm dzīvoju vairāk nekā 20 gadus."

Magone baidoties operēt. Draudzene Dace neslēpj sašutumu par Magones bērnu tēvu nevēlēšanos iesaistīties malkas sagādē, lai viņu bērniem ziemā būtu siltas mājas. "Taviem bērna tēviem, ieraugot to malkas čupu, kauns nav?" neizpratnē ir draudzene Dace.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu