Šovā "Lauku sēta" atgriežas iepriekšējo sezonu dalībnieces – spilgtās Violeta un Linda

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Negaidītu pārsteigumu šova "Lauku sēta" dalībniekiem atkal sagādājuši šova veidotāji –  šonedēļ sētā ieradās divas jauniņās – bijušo sezonu dalībnieces Linda un Violeta. Šajā nedēļā arī kaislības dalībnieku starpā sita augstu vilni un no šova aizgāja censonis Raivis.

"Lauku sētā" šīs nedēļas lielas darbs – siena talka un pagraba kārtošana. Par darbu vadītāju tika iecelta Alise Emīlija, bet ātri vien Raivja un Alises starpā jau atkal izceļas strīds, jo Raivis uz darbu darīšanu nenāk laicīgi, kas sadusmoja darbu vadītāju. Pārējie šova dalībnieki no Raivja mēģina tikt vaļā jau vairākas nedēļas, tādēļ šīs nedēļas notikumi izbalsošanas šķūnī dalībniekos raisīja patiesu prieku.

"Lauku sētas" dāmas par Lindas un Violetas ierašanos ļoti sadusmojās un ar jaunpienācējām garās sarunās neielaidās, jo viņām nebija skaidrs, ar kādu mērķi dāmas ieradušās.

Izrādījās dāmas ieradušās ne tikai, lai palīdzētu darbos, bet katrai no viņām bija iespēja uzdāvināt kādam no dalībniekiem iespēju ripu, tāpēc dalībnieki steidza atstāt labu iespaidu uz meitenēm.

Lielā nedēļas darba ietvaros dalībniekiem bija jāsagatavo arī pirtiņa, ar šo darbiņu viņi ātri tiek galā un jau drīz vien "Lauku sētas" dalībnieki steidza pēc garās darba dienas atslābināties čigānu pirtiņā. Pirtiņā gan gāja visai karsti, jo jaunās dalībnieces steidza izrādīt savas sievišķīgās formas.

Nedēļas noslēgumā par sliņķi tiek iecelts šarmantais Kaspars, bet čaklās titulu nopelna darbu vadītāja Alise Emīlija. Šova jaunpienācējas savas iespēju ripas izvēlējās atdot Anitai un Jānim, kuri izbalsošanas šķūnī maina spēles noteikumus – Anitai ir iespēja pasargāt kādu dalībnieku no izbalsošanas un viņa lemj pasargāt sevi, savukārt Jānis var izvēlēties izbalsošanas uzdevumu.

Jānis izvēlējās saimnieka sagatavoto uzdevumu – baļķu pārzāģēšanu – kas sabojāja visas Raivja izredzes uzvarēt, jo viņš līdz šim bijis nepārspēts pupiņu šķirošanas spēlē. Šarmantais pārspēja Raivi, pārzāģējot baļķi pirmais, un, dalībnieku gaviļu pavadīts, Raivis šonedēļ pameta šovu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu