FOTO Šovā "X Faktors" šonedēļ noslēdzošais "krēslu izaicinājuma" raidījums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šo svētdien, 5. novembrī, kanāla TV3 skatītājus sagaida šova "X Faktors” noslēdzošais "Krēslu izaicinājums", kurā savu komandu izvēlēsies mentori Marats Ogļezņevs un Intars Busulis. 

Cīņa par vietu uz krēsla būs patiesi spraiga, tāpēc dalībnieki mēģinās pārliecināt mentorus, ka tieši viņi ir pelnījuši šo iespēju.

Aizvadītajā nedēļā savas sapņu komandas izvēli uzsāka Marats Ogļezņevs, raidījumu noslēdzot ar jau aizpildītiem krēsliem. Šonedēļ vēl četri dalībnieki uzstāsies ar saviem priekšnesumiem, lai pārliecinātu, ka tieši viņi ir pelnījuši kādu no krēsliem. Vai Marats jau savu komandu ir izvēlējies, vai tomēr kāds no atlikušajiem dalībniekiem spēs izcīnīt vietu uz krēsla?

Kā pēdējais savu komandu šonedēļ izvēlēsies Intars Busulis. Uzrunājot savus atlasītos dalībniekus, Intars neslēps sajūsmu: "Cik daudz talantīgu cilvēku vienuviet! Būs grūti, bet es gribu redzēt smaidus, lai acīs ir dzirkstele un lai pašiem patīk. Lai mums visiem izdodas!"

Starp dalībniekiem, kas šonedēļ vēl cīnīsies par iespēju nokļūt Marata komandā, redzēsim Zaigu Zalcmani no Jaunmārupes, liepājnieci Tipu un rīdzinieces Līvu Komarovsku un Janu Markovu.

Savukārt par iespēju nokļūt uz kāda no Intara komandas trīs krēsliem cīnīsies 16 dalībnieki – grupas "Inspo" un "Lai skan", puiši – Daniels Širmanis, Marks Viļenskis, Jānis Miglāns, Māris Jefremovs, Miķelis Ābols, kā arī vairākas daiļā dzimuma pārstāves – Kristiāna Juste un Katrīna Kovaļuka, ko esam iepazinuši arī citās "X Faktora" sezonās, kā arī Dženifera Patrīcija Pivarūne, Agnese Korvstiļeva, Kristiāna Šarāpova, Sofija Mihailova, Daniela Kruste, Jūlija Daugste un Madara Miesniece.

Skaties noslēdzošo "krēslu izaicinājuma" raidījumu jau šo svētdien plkst. 20.30 kanālā TV3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu