"Kurš policists nespēja, nē, negribēja?" Likumsargi atbild par mātes un zīdaiņa meklēšanas norisi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Attēls ilustratīvs.
Valsts policija. Attēls ilustratīvs. Foto: Diāna Lozko/LETA

"Kurš policists nespēja, nē, negribēja atrast Bolt auto??? Lai nu ko, bet Bolt auto???" par pazudušās mātes un nomirušā zīdaiņa meklēšanu vaicā Aivars Pastalnieks vietnē "X" (kādreiz "Twitter") lietotājs. Valsts policija uz žurnālista sašutumu sniegusi atbildi.

Savā atbildē policija norāda, ka bezvēsts pazudušās sievietes un bērna meklēšanu sāka nekavējoties, līdzko tika saņemta informācija par bezvēsts prombūtni.

"Valsts policija bezvēsts pazudušās sievietes un bērna meklēšanu sāka nekavējoties, līdzko tika saņemta informācija par bezvēsts prombūtni!

Pirmajā dienā noskaidrotā informācija liecināja, ka sieviete pārvietojusies dzīvesvietas rajonā, tāpēc tika veikti meklēšanas pasākumi dzīvesvietas rajonā.

Tāpat tajā pašā dienā tika pieprasīta informācija no nomas auto uzņēmuma. Informāciju par mašīnas iespējamo atrašanās vietu policija saņēma nākamajā dienā, 2. novembrī, no rīta, un tad arī tika atrasts spēkrats.

Paralēli tam tika pieprasīta informācija no mobilo sakaru operatora, taču sākotnēji, kā norādīja operators, telefona atrašanās vieta nebija nosakāma.

Jāpiemin arī, ka sieviete bija izmantojusi divas nomas automašīnas. Meklēšana veikta ar dažādām metodēm, gan tehnisko resursu, gan cilvēkresursiem un tā netika pārtraukta."

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu