Balcers gūst vārtus "Lions" zaudējumā Šveices čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: ZSC Lions/Facebook

Rūdolfs Balcers 3. novembrī Klotenē guva vārtus viņa pārstāvētās Cīrihes "Lions" zaudējumā Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē.

"Lions" viesos ar 2:4 (1:1, 0:0, 1:3) piekāpās "Kloten" komandai, kurai joprojām nespēlēja savainotais Deniss Smirnovs.

Balcers 46. minūtē guva vārtus vairākumā, izlīdzinot rezultātu – 2:2.

Uzbrucējs no 17 minūtēm un 28 sekundēm laukumā 45 sekundes spēlēja vairākumā, četrreiz metot pa vārtiem un spēli beidzot ar +/-rādītāju -1.

Latviešu pārstāvēto klubu spēlē Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" savā laukumā ar 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) pieveica Riharda Bukarta pārstāvēto "Biel-Bienne".

Lapinskis 52 sekundes no laukumā pavadītajām 15 minūtēm un divām sekundēm spēlēja mazākumā, statistikas ailītēs ierakstus neveicot, bet Bukarts laukumā bija 17 minūtes un 59 sekundes, 80 sekundes spēlējot vairākumā un sakrājot pa diviem metieniem pa vārtiem un bloķētiem metieniem.

Zaudējumu izbraukumā cieta Roberta Cjunska pārstāvētā "Lugano", kas ar 4:5 (2:2, 0:1, 2:2) piekāpās "Ambri-Piotta" hokejistiem.

Cjunskis spēlēja piecas minūtes un 31 sekundi, reizi metot pa vārtiem, uzvarot vienā no diviem iemetieniem un maču pabeidzot ar +/- rādītāju -2.

Turnīra tabulā pirmā ar 43 punktiem 20 mačos ir "Fribourg-Gotteron". "Lions" ar 42 punktiem ir otrā, Ivara Punnenova un Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" ar 30 punktiem - septītā, "Lugano" ar 29 punktiem - devītā, "Tigers" ar 26 punktiem - desmitā, "Biel-Bienne" ar 20 punktiem 19 spēlēs ieņem 12.vietu, bet "Kloten" ar 20 punktiem 20 mačos - 13.vietu 14 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu