Silvestrs Stallone atklāj filmu, kuras uzņemšanas laikā gūtās traumas joprojām viņu vajā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Jaunajā "Netflix" dokumentālajā filmā "Sly" Silvestrs Stallone atspoguļo savu vairāk nekā 50 gadus ilgo Holivudas karjeru. Lai gan aktieris, iespējams, ir vislabāk pazīstams no filmām "Rokijs" un "Rembo", 2010. gadā viņš atklāja vēl vienu filmu franšīzi – "Neiznīcināmie" ("The Expendables"), vēsta "Insider".

Stallone atklāj, ka tieši uzņemot filmu "Neiznīcināmie", kas nu jau kļuvusi par četru filmu franšīzi, viņš guva savus nopietnākos un ilgstošākos savainojumus, kas aktieri turpina ietekmē līdz pat šai dienai.

Stallonem 2009. gadā bija 62 gadi, kad viņš salauza kaklu, uzņemot cīņas ainu ar cīkstoni "Stone Cold" Stīvu Ostinu.

Tā rezultātā Stallonem bija nepieciešama operācija neliela kaulu lūzuma dēļ, un viņa kaklā tika ievietota metāla plāksne.

"Patiesībā, es nekad neatguvos līdz galam," intervijā "Sly" sacīja tagad jau 77 gadus vecais Stallone, komentējot gūto savainojumu.

"Tas tik ļoti ietekmēja manu ķermeni, ka nekad neesmu juties kā pirms gūtā savainojuma. Nekad."

Gandrīz 14 gadus vēlāk viņš esot uzdevis sev jautājumu: "Vai tas tiešām bija tā vērts?"

Stallone spriež: "Vai tu to dari, lai gūtu citu cilvēku atzinību? Tiešām, tas ir pielīdzināms bērnam, kurš vēlas, lai tēvs paglauda galvu."

Arī Stallones kolēģis Arnolds Švarcenegers dalījies ar komentāru par negadījumu.

"Tas nav nekas neparasts, ka asa sižeta filmas varonis filmēšanas laukumā gūst savainojumus, taču, manuprāt, ir skaidrs, ka [Silvestrs Stallone] ainas uzņemšanu noveda līdz galējībai," sacīja Švarcenegers.

"Man likās, ka tiek darīts un prasīts par daudz."

Ziņas par Stallones ievainojumu tika publiskotas tikai pēc tam, kad filmēšana bija beigusies un aktieris sāka reklamēt filmu 2010. gadā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu