Bukarts un Balcers gūst rezultatīvas piespēles Šveices čempionāta spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Rihards Bukarts
Latvijas hokejists Rihards Bukarts Foto: EHC Biel-Bienne/X

Latvijas uzbrucēji Rihards Bukarts un Rūdolfs Balcers 4. novembrī atzīmējās ar rezultatīvām piespēlēm Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlēs.

Bukarta pārstāvētā "Biel-Bienne" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) uzvarēja "Bern" hokejistus.

Pēc Bukarta piespēles Noā Delemons otrā perioda astotajā minūtē panāca 2:1, gūstot vārtus, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesošie. Bukarts sestdien uz ledus pavadīja 18 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savukārt Balcera pārstāvētā Cīrihes "Lions" mājās ar 2:3 (1:2, 0:0, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja "Lausanne" komandai ar uzbrucēju Ronaldu Ķēniņu sastāvā un vārtsargu Ivaru Punnenovu rezervē.

Balcers piedalījās uzbrukumā, kura noslēgumā devītajā minūtē mājinieki panāca 1:1. Pēcspēles metienu sērijā neviens no latviešiem nepiedalījās.

Balcers 17 minūtēs un 37 sekundēs trīsreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, tika pie divām soda minūtēm un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1, bet Ķēniņš 15 minūtēs un 16 sekundēs izpildīja divus metienus un cīņu pabeidz ar neitrālu lietderības koeficientu. Lozannas komandas vārtus sargāja Kevins Paše, kurš neitralizēja 18 no 20 metieniem.

Uzvaru pēcspēles metienos svinēja arī uzbrucēja Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers", kas viesos ar 3:2 (0:0, 1:2, 1:0, 0:0, 1:0) pārspēja "Fribourg-Gotteron". Lapiniskis, spēlējot 15 minūtes un 31 sekundi, divreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Spēlē, kurā savu vienību rindās nespēlēja divi latviešu uzbrucēji, Roberta Cjunska pārstāvētā "Lugano" mājās ar 3:1 (3:0, 0:1, 0:0) uzvarēja "Kloten" komandu, kurai savainojuma dēļ joprojām nevar palīdzēt Deniss Smirnovs.

Turnīra tabulā pirmā ar 44 punktiem 21 mačā ir "Fribourg-Gotteron". "Lions" ar 43 punktiem ir otrā, "Lausanne" ar 32 punktiem - sestā, "Lugano" ar tikpat punktiem - septītā, "Tigers" ar 28 punktiem - desmitā, "Biel-Bienne" ar 23 punktiem ieņem 12.vietu, bet "Kloten" ar 20 punktiem - 13.vietu 14 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu