Kurucs ACB mačā gūst septiņus punktus un uzvar Šteinbergu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs svētdien guva septiņus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē un palīdzēja Mursijas UCAM pārspēt Manrezas "Baxi" vienību, kuras rindās trīs punktus guva Mārcis Šteinbergs.

Mursijas basketbolisti savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 87:74 (23:16, 22:22, 31:24, 11:12).

Kurucs, laukumā pavadot 15 minūtes un 58 sekundes, realizēja divus no pieciem divpunktu metieniem un vienu no četriem tālmetieniem, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, pieļāva divas kļūdas, pārtvēra divas bumbas, bloķēja vienu metienu, četrreiz pārkāpa noteikumus, iekrāja labāko +/- rādītāju komandā (+18) un tika pie trīs efektivitātes koeficienta punktiem.

Šteinbergs 15 minūtēs un 37 sekundēs izpildīja vienu precīzu tālmetienu un vienu neprecīzu divpunktu metienu, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, vienreiz kļūdījās, tika pie sliktākā +/- rādītāja komandā (-19) un četriem efektivitātes koeficienta punktiem.

UCAM rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem bija savulaik "VEF Rīga" rindās spēlējušais Lude Hokansons, bet pretiniekiem 16 punktus guva Branku Badio.

Jau ziņots, ka Anžejs Pasečņiks sestdien guva 13 punktus, kamēr "Palencia" savā laukumā ar rezultātu 76:80 piekāpās "Girona" vienībai.

Mursijas komanda ar piecām uzvarām astoņās spēlēs ir ceturtā, Manrezas vienībai četri panākumi dod 11.pozīciju, bet "Palencia" ir sakrājusi bilanci 1-7, ieņemot pēdējo pozīciju starp 18 vienībām.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu