Basketbolistam Kurucam septiņi punkti uzvarētā Grieķijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs
Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs svētdien Grieķijas čempionāta spēlē guva septiņus punktus un palīdzēja Patras "Promitheas" izcīnīt panākumu.

Patras komanda savā laukumā ar rezultātu 100:73 (33:20, 30:14, 17:19, 20:20) uzvarēja "Lavrio", kuras rindās ārpus sastāva palika Iļja Gromovs.

Kurucs spēlēja 21 minūti un četras sekundes un meta grozā vienu no trijiem divu punktu metieniem, vienu no sešiem tālmetieniem un divus soda metienus. Viņš arī izcīnīja divas bumbas zem groziem, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra vienu piespēli, nopelnīja divas piezīmes, izprovocēja vienu sodu, sakrāja +/- rādītāju +15 un efektivitātes koeficientu četri.

Starp mājiniekiem rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Hanters Heils, kamēr vēl 22 punktus pievienoja Entonijs Kovans. "Lavrio" komandā ar 15 punktiem izcēlās Ksavjers Kastaneda.

"Promitheas" ar četrām uzvarām piecās spēlēs ieņem pirmo vietu, kamēr Blumberga pārstāvētā Saloniku "Aris" vienība ar tādu pašu bilanci atrodas trešajā vietā un "Lavrio" ar bilanci 3-2 ierindojas piektajā pozīcijā 12 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Grieķijas čempioni kļuva Pirejas "Olympiakos", kas finālsērijā ar 3-1 pārspēja Atēnu "Panathinaikos".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu