VIDEO "Kas tu vispār esi par vīrieti!" Saimniekšovā Ligitas un Toma ceļojums noslēdzas ar skandālu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Saimnieks meklē sievu"

Šova "Saimniece meklē vīru" galvenā varone, 54 gadus vecā Ligita no Neretas, no trīs potenciālajiem preciniekiem attiecības lēma turpināt ar 16 gadus jaunāko dobelnieku Tomu. Abu starpā uzplauka romantiskas jūtas, un pāris devās ceļojumā uz saulaino Turciju. Ceļojums gan galu galā izvērties ne tāds kā gaidīts.

Jau pirmajā dienā Stambulā abu starpā radās nesaskaņas, tomēr šķita, ka tās pieklusušas. Abi devās vakariņās, un pēc tam Ligita ar potenciālo precinieku nolēma parunāt par nopietnākām tēmām.

Ligita Tomam atgādina, ka viņa šovā meklē īstu mīlestību un tagad vēlas noskaidrot, kādi bijuši Toma patiesie nodomi.

Toms skaidro – spēlēties viņš te nenāca un viņa uzvedība nav bijis teātris, kā apgalvo Ligita, bet viņš vēlējies saprast, vai tas ir tas, ko vēlas. Saimniece gan uzskata, ka pagājis pietiekami ilgs laiks, lai Toms saprastu, vai viņam pret saimnieci ir "klikšķis", vai viņa tomēr bijusi "kārtējā sieviete, kārtējā pamēģināšana".

Viņa spiež, ka pirms došanās ceļojumā Toma dzīvē kaut kas noticis, par ko viņš izvēlējies klusēt. "Nevajadzēja braukt ceļojumā, mocīt sevi un mani," saka Ligita. Viņa ir pārliecināta, ka, dodoties ceļojumā, abiem jāgūst prieks un pozitīvas emocijas, nevis vienam otrs knapi jāpacieš.

Toms atzīst, ka piekrītot kopīgam ceļojumam, centies ar Ligitu iepazīties, "bet pēc šīs "zāģēšanas" ir tā, kā ir," aizkadrā atklāja Toms.

Viss, ko viņš dzīvē vēloties, ir satikt sievieti, kura spēj viņu pieņemt tādu, kāds viņš ir.

Vienlaikus Toms atzina, ka ir tēmas, kas jāizrunā divatā: "Netīro veļu kameras priekšā nevajag mazgāt, bet, ja mēs sākām mazgāt, tad mazgājām."

Visbeidzot Ligita un Toms vienojas – viņiem vairs nav pa ceļam. "Pēc šīs sarunas nav vispār nekādu iespēju, ka mēs varētu būt kopā," teica Toms.

Savukārt Ligita, kura šovā cerēja atrast īstu mīlestību, skaidro: "Es no ceļojuma būtu atteikusies, ja saprastu, ka man neviens neiet pie sirds." Ligita nespēja noslēpt asaras. 

Toms aizkadrā minēja, ka jau Ligitas saimniecībā esot sapratis, ka kaut kas līdz galam abu starpā tomēr nav, tomēr esot gribējis paturpināt abu attiecības, lai viestu skaidrību. Viņš uzskata, ka pieļāvis kļūdu. 

Vakars Stambulā noslēdzās uz dramatiskas nots. Skandāla rezultātā pāra ceļojums ir beidzies.

Vairāk skaties video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu