VIDEO Pašmāju interneta hits – papagailis, kurš prot nokārtoties cilvēku podā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Apollo.lv" lasītāja iesūtīja stāstu par savu papagaili, kuram ir īpašs talants. "Parasti saka – ja putns uzkakā, tad tas ir uz veiksmi, bet ja tas notiek gandrīz katru rītu, pirms izej no mājas? Vai tiešām tā ir veiksme?"

"Pēc pieredzes mūsu ģimenē – teikšu, ka tā nav veiksmes atslēga, kā iesākt rītu, it īpaši, ja tiek sasmērēta mīļākā blūze vai tīrie mati paliek netīri. Protams, uz putniņu nav iespējams dusmoties, jo tā ir dabiska vajadzība visiem, tāpēc radās jautājums – un ja mēs mūsu papagailim iemācītu kakāt pēc komandas?"

Putniņa saimnieki mērķtiecīgi katru dienu pēc komandas "kaksis" mācīja papagaili nokārtoties podā.

"Lūk, ir mūsu rezultāts! Varbūt kādam var rasties jautājums – kāpēc tika izvēlēts vārds "kaksis"? Tas ar skatu nākotnē – nevēlējāmies, lai papagailis vienmēr saka "kaka", it īpaši, ja atnāk ciemiņi. Kā arī paredzējām – mūsu papagailis runā, un vārds "kaksis" arī tiek izmantots vārdu krājumā pie vēlmes nokārtoties vai vienkārši runājot," vēsta saimnieki. 

Uzcītīgie treniņi vainagojās ar panākumiem – tagad saimnieku drēbes paliek tīras.

Izsludinot konkursu "PetFaktors", saņēmām vairāk nekā simts pieteikumus, no kuriem balsojumam izvirzīti 66 talantīgo mājdzīvnieku video, kas atbilda konkursa nolikuma nosacījumiem. Iepazīstinām ar vairākiem, redakcijasprāt, labākajiem stāstiem.

Līdz 12. novembrim notiek mūsu lasītāju balsojums, lai ikviens varētu izvēlēties savu favorītu. Balsot vari arī par vairākiem video, bet par katru ne biežāk kā reizi dienā. Vairāk par konkursu uzzini šeit.

Konkurss tapis sadarbībā ar "PetCity".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu