"Tas bija briesmīgi!" Ufo bargi kritizē Latvijas Radio 5 dīdžejus (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Savulaik populārā "Radio SWH" rīta raidījuma "BB Brokastis" vadītājs Kaspars Upacieris ir sašutis, kādi ļaudis tagad tiekot laisti pie radio mikrofona. Viņaprāt, esošie Latvijas Radio 5 dīdžeji neesot gatavi šim darbam, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

"Nejauši sanāca dzirdēt Latvijas Radio 5, ko ikdienā neklausos, un man galīgi nebija pieņemams tas, kas attiecīgajā brīdī notika ēterā," teic kādreizējais "Radio SWH" dīdžejs Kaspars Upaciers jeb Ufo

"Radio viļņi nešķiro, kas tos klausās, – pie tiem var nolasīties gan jauni cilvēki, gan ļaudis gados. Šajā gadījumā pie kādas radio meitenes ciemos bija atnākušas divas citas un notika muļķīga pļurkstēšana par neko.

Tāda tipiska tiktoka vāvuļošana, sevis apjūsmošana, kaut kāds ļer, ļer, ļer. Tas bija briesmīgi!" dzirdēto raksturo Ufo.

"Šo ētera personību, kas attiecīgajā brīdī tur bija, kvalitāte un varēšana, manuprāt, bija ļoti apšaubāma. Tie bija neprofesionāli, nesagatavoti un, manuprāt, arī nepiemēroti cilvēki šim darbam," jauniešiem domāto radiostaciju kritizē viņš.

Kaspars pauž - skumji, ka Latvijas Radio 5 vadība, proti, Toms Grēviņš un Kārlis Kazāks, pieļauj šādu speciālistu būšanu ēterā:

"Vai tiešām šī radio vadība domā, ka mūsu sabiedrība ir tik dumja, ka viņiem jālaiž ēterā vienkārši dumji cilvēki?

Ja tā būtu kāda privātā radio stacija, es iesauktos: "Ak dievs!" un to pārslēgtu. Šinī gadījumā tas notiek par nodokļu maksātāju naudu, un tas man nav pieņemams," uzsver Upaciers. 

Kaspars gan uzsver – nevēršas pret jaunajiem radio dīdžejiem. "Tā galīgi nav šo cilvēku vaina. Šīs jaunās ētera personības domā, ka ir ļoti varošas. Piesakās radio, kur tās arī pieņem un kaut kāda iemesla dēļ laiž ēterā." 

Latvijas Radio 5 radošais direktors Toms Grēviņš Upaciera pārmetumus uzskata par nepamatotiem. "Latvijas Radio saviem darbiniekiem nodrošina regulāras valodas un runas mācības, kuras apmeklē arī Latvijas Radio 5 ētera personības. Tas ļauj pilnveidoties un kļūt labākiem. Var, protams, atrast kādu neveiklu sarunas fragmentu vai pārteikšanos ēterā, bet kopumā mūsu radio veic labu darbu, par ko liecina lielais skaits pie mums izaugušo un mediju telpā pamanīto profesionāļu. Viņu vidū ir dziedātāja Marta Grigale, TV raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga, pasākumu vadītājs Magnuss Eriņš un citi," sarunā ar "Privāto Dzīvi" uzsver Grēviņš.

Viņš atgādina, ka šobrīd ēterā darbojas gan pieredzējuši, gan pavisam jauni dīdžeji.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 31. oktobra numurā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu