"Negribējāt mani pagājušajā gadā, nebūs!" Dziedātāja Patriša atklāj, kāpēc šogad nepiedalīsies Eirovīzijas dziesmu konkursā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Vīksne/LTV

Pašmāju dziedātāja Patriša (Patrisha) jeb Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāja, ka šogad negrasās piedalīties Eirovīzijas dziesmu konkursa atlasē. Viņai tam ir arī pamatojums. 

Patriša smejot teic: "Negribējāt mani pagājušajā gadā, nebūs!" Lai gan šogad Patriša neplāno piedalīties Supernovā, viņa gan nesaka nekad.

"Vienkārši visam ir jānotiek visam ļoti dabiski. Dziesma "Hush" atnāca ļoti dabiski, un salikās visa tā vīzija par priekšnesumu. Tas iedeva tādu gatavības un pārliecības sajūtu. Es neuzskatu, ka man katru gadu būtu jāmēģina. Man šķiet, ka tas ir tāds mazliet izmisums."

Vai viņa tēmē uz kādiem konkrētiem māksliniekiem? Dziedātāja teic, ka nē: "Tas nav ne par vienu konkrēti. Tas ir par mani. Es neesmu izmisusi pēc tā. Ja man atnāks jauna vīzija kaut kam, ar ko varētu piedalīties, tad kāpēc ne."

Jau vēstīts, ka pērn dziedātāja Patriša ar dziesmu "Hush" palika otrajā vietā Eirovīzijas nacionālajā atlases Latvijas Televīzijas (LTV) konkursa "Supernova" finālā.

Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēja grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā", taču finālā neiekļuva.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu