Anglijas futbola leģenda Rūnijs pavēris priekškaru savām problēmām ar alkoholu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Veins Rūnijs
Veins Rūnijs Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola leģenda Veins Rūnijs BBC "Total Sport" podkāstā pavēra priekškaru savām problēmām ar alkoholu profesionālās karjeras sākumā.

38 gadus vecais Rūnijs savas karjeras virsotnē bija viens no labākajiem uzbrucējiem pasaules futbolā, izcīnot piecus Anglijas premjerlīgas un vienu UEFA Čempionu līgas titulu.

Tomēr Leģendārais futbolists, kurš "Everton" rindās profesionālo debiju piedzīvoja vien 16 gadu vecumā, norādīja, ka karjeras sākumā viņu vajājušas problēmas ar alkoholu.

"Man bija daudzi izaicinājumi - gan laukumā, gan ārpus tā. Mans atvieglojums bija alkohols. Kad man bija nedaudz pāri 20 gadiem, mēdzu mājās pavadīt vairākas dienas. Nekur nekustējos un dzēru gandrīz līdz samaņas zaudēšanai. Es nevarēju atrast citus risinājumus, jo dažreiz jutos apkaunots. Dažreiz šķita, ka esmu pievīlis apkārtējos.

Galu galā, nespējot rast citus risinājumus, es izvēlējos alkoholu," atceras leģendārais uzbrucējs.

Rūnijs arī uzsver, cik svarīgi šādās situācijās ir komunicēt ar apkārtējiem, ko gan viņš neesot darījis.

"Man bija cilvēki, ar kuriem varēju aprunāties, bet es izvēlējos to nedarīt un ar visu tikt galā pats. Kad tu nepieņem apkārtējo palīdzību un gādību, tu vari nonākt ļoti sliktā situācijā, kur es arī vairākus gadus atrados. Labi, ka šobrīd man vairs nav bail runāt ar cilvēkiem par savām problēmām," sacīja Rūnijs.

Bijušais uzbrucējs pēdējo reizi laukumā devās 2020./2021. gada sezonā, pārstāvot Anglijas pēc spēka otrās līgas jeb "Championship" klubu "Derby County".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu